3 buku Patrick Dennis paling apik

panulis-patrick-dennis

1921 - 1976… Sing siji Patrick Dennis minangka salah sawijining conto pangripta sing pulih kanggo seni, ing kasus literatur abad kaping-XNUMX. Bisa diarani manawa kita ngomong babagan penulis ing sanjabane wektu sing cocog kanggo pengakuan paling lengkap babagan karya kasebut. ...

maca liyane

Genius, dening Patrick Dennis

Novel sing nggawa kita menyang ruang mburi Hollywood sing sugeh. Fiksi babagan kehidupan fiksi sing mbukak karpet abang. Deleng kanthi cetha ing lintang-lintang sing apik banget ing saben wong pengin dibayangke. Ing buku iki Genius, panulis Patrick Dennis, gegandhengan karo ...

maca liyane