3 buku PD James paling apik

PD James Buku

Pangowahan sing paling misuwur ing antarane para panulis wanita saka genre novel detektif kedadeyan ing antarane Agatha Christie lan PD James. Sing pertama nulis akeh karya nganti seda ing taun 1976, sing nomer loro wiwit nerbitake novel detektif sekitar taun 1963, nalika umure luwih saka patang puluh, umure ...

Terus maca

Aja turu maneh, dening PD James

Saben novelis sing hebat ditemokake ing jinis rekreasi ringkes, pembebasan utawa uga wahyu. Mula, penulis kaya PD James uga seneng crita utawa dongeng kasebut minangka papan reuni karo jejak utawa muses. Amarga nalika ...

Terus maca

kesalahan: Ora nyalin