Immaculate White, dening Noelia Lorenzo Pino

Putih tanpa noda, Noelia Lorenzo

Crita-crita sing fokus ing komunitas cilik ing pojok jagad iki wis nggugah rasa prihatin babagan sing ora dingerteni. Saka hippies nganti sekte, komunitas ing njaba wong akeh duwe magnetisme sing aneh. Utamane yen katon ing alienasi antarane mediocrities sing dileksanakake, ...

Terus maca

Detektif Pertama dening Andrew Forrester

Detektif Pertama dening Andrew Forrester

Agatha Christie durung lair nalika James Redding Ware wis nerbitake novel iki kanthi peran penting wanita ing kontrol investigasi. Taun iku 1864. Dadi, ora preduli carane asli lan ngganggu karya, preseden mesthi katon. Yen malah…

Terus maca

All Summers End, dening Beñat Miranda

kabeh musim panas rampung

Irlandia ngandelake musim panas menyang Arus Teluk sing bisa tekan garis lintang Inggris, kaya spektrum laut sing aneh, kanthi suhu sing luwih nyenengake tinimbang wilayah liyane ing wilayah kasebut. Nanging aja salah, yen musim panas Irlandia uga duwe sisih peteng ing antarane ijo sing ora ana ...

Terus maca

Flame of Phocaea, saka Lorenzo Silva

Flame of Phocaea, saka Lorenzo Silva

Tekan wektune kreatifitase pangripta diluncurake. kanggo apik saka Lorenzo Silva menehi kesempatan kanggo nampilake novel-novel fiksi sejarah, esai, novel kejahatan lan karya kolaborasi liyane sing ora bisa dilalekake kayata novel papat tangan paling anyar karo Noemi Trujillo. Nanging ora lara kanggo pulih ...

Terus maca

3 buku John Connolly paling apik

Buku dening John Connolly

Duwe cap dhewe minangka jaminan sukses ing bidang kreatif apa wae. Narasi John Connolly nyedhiyakake keanehan sing durung nate ditemokake ing genre noir. Gambar detektife Charlie Parker ngiringi prekara kasebut ing genre polisi ireng sing wis digawe subgenre. Pancen sejatine pengarang liyane ...

Terus maca

3 buku Jeffery Deaver paling apik

Ing bidang thriller utawa suspense paling kuat, Jeffery Deaver minangka penari sing paling apik, meh mesthi wae. Aku ngrujuk ing ndhuwur kabeh babagan tarif sing dileksanakake. Kader frenetik sing dakkirim saka tugas sawise nulis dhewe. Deaver ngrampungake critane lan nyiapake kanggo skrining, ...

Terus maca

Pati ing Santa Rita, dening Elia Barceló

Novel Pati ing Santa Rita

Genre detektif bisa menehi kejutan sing nyenengake ing jinis reinvention sing njaluk sastra saka esensie menyang evolusi naratif. Luwih-luwih yen ing mimpin lelayaran kita nemokake penulis kaya Elia Barceló. Sawise dianggep yen saben reinvention nggawa kejutan lan kekuwatan anyar ...

Terus maca

Mrs Maret dening Virginia Feito

Novel Bu Maret

Nalika penulis anyar kaya Virginia Feito dibandhingake karo Patricia Highsmith, tanggung jawab macet kaya pedhang Damocles nunggu kritik umum saka maca kanggo mungkasi ukuman prakara. Ngratifikasi perbandingan sing bener, amarga ide kasebut nuduhake nalika karya iki nyebar, umpamane ...

Terus maca

Kastil Barbazul, dening Javier Cercas

Kastil Barbazul, dening Javier Cercas

Pahlawan paling ora dikarepke saka genre detektif sing katon ing pangilon Vázquez Montalbán. Amarga Melchor Marín minangka reinkarnasi, kanthi variasi plot spasi-wektu, saka Pepe Carvalho sing nuntun kita liwat kantor sing surem utawa ing antarane wengi sing paling peteng ing Barcelona. Javier Cercas ngluwihi ...

Terus maca

3 buku paling apik dening Franck Thilliez

Buku Franck Thilliez

Franck Thilliez minangka salah sawijining pangarang enom sing tanggung jawab revitalisasi genre tartamtu. Neopolar, minangka subyek novel-novel kriminal Prancis, lair wiwit taun 70-an. Kanggo aku iki label sing ora disengaja, kaya dene liyane. Nanging manungsa kaya ngono, kanggo rasionalisasi lan diklasifikasikake ...

Terus maca

3 Buku Paling Dhuwur Craig Russell

Craig Russell Buku

Tanpa gangguan pangarang liyane kanthi pangenalan internasional sing luwih gedhe, Skotlandia Craig Russell nerusake karir sastrawan kanthi novel-novel detektif sing apik banget kanthi sikil sejarah. Ing pirang-pirang novel, meh asring dibintangi Komisioner Fabel utawa Detektif Lennox, panganggit iki bisa kawujud ...

Terus maca