Nggolek Masalah, dening Walter Mosley

Novel nggoleki masalah Mosley

Kanggo masalah sing ora. Luwih-luwih yen ana ing jagading wong mati amarga kasunyatane. Wong-wong sing ora duwe warisan nandhang sangsara ing wiwitan kekuwatan kanggo njaga status quo. Mbela jinis wong iki dadi pengacara setan. Nanging apa Mosley ...

Terus maca

Ora ana wong ing bumi iki, dening Victor del Arbol

Ora ana wong ing bumi iki, dening Victor del Arbol

Perangko Víctor del Árbol njupuk entitas dhewe amarga narasi sing ngliwati genre noir kanggo nggayuh relevansi sing luwih gedhe menyang ekstrem sing paling ora dikarepke. Amarga jiwa-jiwa sing disiksa sing manggon ing plot-plot pangripta iki nyedhak marang kedadeyan-kedadeyan urip kaya-kaya rusak dening kahanan. Karakter…

Terus maca

Nunggu banjir Dolores Redondo

Nunggu banjir Dolores Redondo

Saka kabut lembab ing Baztán nganti Hurricane Katrina ing New Orleans. Badai cilik utawa gedhe sing katon nggawa, ing antarane awan ireng, jinis magnetisme listrik liyane saka ala. Udan krasa adem ayem, prahara gedhe njedhul kaya angin sing kawitan bisik...

Terus maca

Decent People, dening Leonardo Padura

Wong prayoga, Leonardo Padura

Luwih saka 20 taun wis liwati wiwit Mario Conde disillusioned pisanan ing donya sing presented kanggo kita ing «Past Perfect». Iki apik babagan pahlawan kertas, dheweke bisa bangkit saka awu kanggo seneng-seneng karo kita sing nglilani awake dhewe dibuwang dening dalane kurang luwih ...

Terus maca

3 buku paling apik dening Andrea Camilleri

panulis Andrea Camilleri

Guru Italia Andrea Camilleri minangka salah sawijining pangarang sing ngebaki ribuan kaca amarga dhukungan saka para pamiarsa ing saindenging jagad. Wiwit muncul ing taun 90an, kasunyatan sing nduduhake ketekunan lan nulis kejuruan minangka dhasar kanggo umur dawa sing penting ...

Terus maca

Para ibu, dening Carmen Mola

Para ibu, dening Carmen Mola

Wayahe putusan pungkasan teka kanggo Carmen Mola. Apa dheweke bakal ngetutake dalan sing sukses utawa para pengikute bakal ninggal dheweke yen dheweke duwe sirah telu ditemokake? Utawa…, ing nalisir, bakal kabeh gangguan digawe dening asal utawa ora saka telung penulis konco jeneng samaran ing…

Terus maca

All Summers End, dening Beñat Miranda

kabeh musim panas rampung

Irlandia ngandelake musim panas menyang Arus Teluk sing bisa tekan garis lintang Inggris, kaya spektrum laut sing aneh, kanthi suhu sing luwih nyenengake tinimbang wilayah liyane ing wilayah kasebut. Nanging aja salah, yen musim panas Irlandia uga duwe sisih peteng ing antarane ijo sing ora ana ...

Terus maca

Flame of Phocaea, saka Lorenzo Silva

Flame of Phocaea, saka Lorenzo Silva

Tekan wektune kreatifitase pangripta diluncurake. kanggo apik saka Lorenzo Silva menehi kesempatan kanggo nampilake novel-novel fiksi sejarah, esai, novel kejahatan lan karya kolaborasi liyane sing ora bisa dilalekake kayata novel papat tangan paling anyar karo Noemi Trujillo. Nanging ora lara kanggo pulih ...

Terus maca

Kabeh diobong, dening Juan Gómez-Jurado

novel Kabeh ngobong Gómez Jurado

Nggawa kita nyedhaki pembakaran spontan kanthi gelombang panas sing digawe panas sadurunge wektu, iki "Kabeh Burns" dening Juan Gómez-Jurado dadi luwih suffocate otak kita kanthi salah sawijining plot multi-sisi. Amargi ingkang dipuntindakaken dening panganggit menika inggih menika ngandharaken protagonisme ingkang dipungayutaken kaliyan plot-plotipun. Ora ana sing luwih apik kanggo iki ...

Terus maca

3 Buku Paling Dhuwur David Lagercrantz

Buku David Lagercrantz

Kasus aneh panulis diwenehake amarga keabadiane karya wong liya. Soko kaya iki bisa dingerteni kanggo David Lagercrantz sing tugas utamane kanggo nerusake saga Milenium kanthi tingkat kaluhuran sing padha. Serangkaian novel kriminal sing karaktere kalebu bagean ...

Terus maca

3 buku paling apik saka Lorenzo Silva

Buku saka Lorenzo Silva

Salah sawijining panulis sing paling populer pungkasan ing adegan sastra Spanyol yaiku Lorenzo Silva. Ing taun-taun pungkasan, penulis iki wis nerbitake buku-buku sing beda banget, saka novel-novel sejarah kayata Dheweke bakal ngelingi jeneng sampeyan nganti dokumenter kayata Kringet Darah lan tentrem. Ora lali sing biasa...

Terus maca

Plot dening Jean Hanff Korelitz

Plot dening Korelitz

A rampokan ing rampokan. Ing tembung liyane, aku ora pengin ngomong yen Jean Hanff Korelitz wis nyolong saka Joel Dicker bagéan saka inti narasi saka Harry Quebert sing sabenere uga nyolong ati kita. Nanging kebetulan tematik nduweni titik kebetulan sing apik ing antarane kasunyatan ...

Terus maca