Para ibu, dening Carmen Mola

Para ibu, dening Carmen Mola

Wayahe putusan pungkasan teka kanggo Carmen Mola. Apa dheweke bakal ngetutake dalan sing sukses utawa para pengikute bakal ninggal dheweke yen dheweke duwe sirah telu ditemokake? Utawa…, ing nalisir, bakal kabeh gangguan digawe dening asal utawa ora saka telung penulis konco jeneng samaran ing…

Terus maca

All Summers End, dening Beñat Miranda

kabeh musim panas rampung

Irlandia ngandelake musim panas menyang Arus Teluk sing bisa tekan garis lintang Inggris, kaya spektrum laut sing aneh, kanthi suhu sing luwih nyenengake tinimbang wilayah liyane ing wilayah kasebut. Nanging aja salah, yen musim panas Irlandia uga duwe sisih peteng ing antarane ijo sing ora ana ...

Terus maca

Flame of Phocaea, saka Lorenzo Silva

Flame of Phocaea, saka Lorenzo Silva

Tekan wektune kreatifitase pangripta diluncurake. kanggo apik saka Lorenzo Silva menehi kesempatan kanggo nampilake novel-novel fiksi sejarah, esai, novel kejahatan lan karya kolaborasi liyane sing ora bisa dilalekake kayata novel papat tangan paling anyar karo Noemi Trujillo. Nanging ora lara kanggo pulih ...

Terus maca

Kabeh diobong, dening Juan Gómez-Jurado

novel Kabeh ngobong Gómez Jurado

Nggawa kita nyedhaki pembakaran spontan kanthi gelombang panas sing digawe panas sadurunge wektu, iki "Kabeh Burns" dening Juan Gómez-Jurado dadi luwih suffocate otak kita kanthi salah sawijining plot multi-sisi. Amargi ingkang dipuntindakaken dening panganggit menika inggih menika ngandharaken protagonisme ingkang dipungayutaken kaliyan plot-plotipun. Ora ana sing luwih apik kanggo iki ...

Terus maca

3 Buku Paling Dhuwur David Lagercrantz

Buku David Lagercrantz

Kasus aneh panulis diwenehake amarga keabadiane karya wong liya. Soko kaya iki bisa dingerteni kanggo David Lagercrantz sing tugas utamane kanggo nerusake saga Milenium kanthi tingkat kaluhuran sing padha. Serangkaian novel kriminal sing karaktere kalebu bagean ...

Terus maca

Plot dening Jean Hanff Korelitz

Plot dening Korelitz

A rampokan ing rampokan. Ing tembung liyane, aku ora pengin ngomong yen Jean Hanff Korelitz wis nyolong saka Joel Dicker bagéan saka inti narasi saka Harry Quebert sing sabenere uga nyolong ati kita. Nanging kebetulan tematik nduweni titik kebetulan sing apik ing antarane kasunyatan ...

Terus maca

The Alaska Sanders Affair dening Joel Dicker

The Alaska Sanders Affair dening Joel Dicker

Ing seri Harry Quebert, ditutup karo kasus Alaska Sanders iki, ana imbangan diabolical, dilema (Aku ngerti sing utamané kanggo penulis piyambak). Amarga ing telung buku kasebut, plot kasus sing bakal diselidiki bebarengan karo visi penulis, Marcus Goldman, sing…

Terus maca

Gupuh dening James Ellroy

Gupuh dening James Ellroy

Kiriman kanggo nyegat biografi utawa paling ora mirip wacana liwat jagading karakter, luwih becik pasrahake perkara kasebut menyang novelis tinimbang karo ahli biografi sing misuwur. Lan ora ana sing luwih apik tinimbang James Ellroy kanggo nerjemahake potongan-potongan urip kasebut ing antarane sawetara lampu lan akeh bayangan… Babagan…

Terus maca

Bayi, dening Pablo Rivero

Bayi, dening Pablo Rivero

Masalah jaringan sosial lan jurang kasebut fiksi saka perspektif sing anyar. Amarga ora kabeh bisa dadi jurang ing jaringan sosial. Nyatane, aku kepengin weruh jagad iki saiki ditutup tanpa whatsapp sing ala kanggo ngobrol ing grup utawa…

Terus maca

The Smell of Crime dening Katarzyna Bonda

Novel The scent of crime

Ing Polandia kanthi evocations saka ahli waris noir kanggo perang panas utawa minangka sajian kadhemen ing prelude kanggo lan metu saka Perang Donya II, swara kaya Katarzyna Bonda (iso dibandhingke karo kita. Dolores Redondo), pecah banget. Intensitas sing mbingungake sapa sing wani nyambungake…

Terus maca

Kita miwiti ing pungkasan, dening Chris Whitaker

Novel Kita miwiti ing pungkasan

Kadhangkala genre ireng njupuk makna sing wewatesan karo eksistensial. Kasus-kasus kaya Víctor del Arbol, bisa dadi ambane paling abysmal saka introspeksi karakter. Ana kedadeyan sing padha karo penulis iki, Chris Whitacker sing teka karo titik liyane sing ora ana hubungane karo…

Terus maca

kesalahan: Ora nyalin