Top 3 Buku Jay Asher

panulis-jay-asher

Mungkin label "Wong diwasa enom" minangka alesan kanggo uwal saka reservasi babagan literatur sing luwih fokus kanggo wong diwasa tinimbang wong enom. Sejatine penulis penulis genre iki berkembang ing taun-taun pungkasan kanthi sukses, nggabungake crita katresnan kanthi titik ...

Terus maca

Top 3 James Dashner Books

Buku James Dashner

Sastra pemuda nduweni rasa seneng meh polarisasi antara genre romantis (versi remaja) lan fantasi utawa fiksi ilmiah. Sampeyan ngerti, industri nerbitake mandate yen dheweke ngira ngerti bakal nyerang sapa wae sing maca awal. Sanajan uga, supaya adil, kita bisa nemokake jinis ...

Terus maca

3 buku Jeans Biru paling apik

panulis Jeans Biru

Yen ana panulis literatur pemuda sing muncul banget ing taun-taun pungkasan ing Spanyol, yaiku Blue Jeans. Francisco de Paula Fernández sukses ngeksploitasi jeneng samaran sing seger lan sugestif kanggo pamirsa remaja. Nyedhaki para pamiarsa wiwit umur 12 lan 17 bisa ditindakake ...

Terus maca

Srengenge Tengah wengi dening Stephenie Meyer

Srengenge tengah wengi

Lan nalika kayane Stephenie Meyer wis diarahake menyang perjuangan sastra liyane, ing kunci novel kriminal, lan kanthi kamardikan sing dianggep gegayuhan karo senja, kanggo vampire remaja lan gigitan sensual kanthi aroma bawang putih lan kalanggengan, pungkasane ora kaya ngono. Amarga Meyer ...

Terus maca

Knife in Hand, dening Patrick Ness

buku-pisau-ing-tangan

Crita babagan Todd Hewitt, sing diceritakake ing novel iki, minangka paradigma manungsa sing ana gandhengane karo lingkungane. Mung lingkungan masyarakat saiki sing dianggep minangka kiasan futuristik ing crita iki. Pandangan perspektif fiksi ilmiah menehi alasan kanggo ...

Terus maca

Riquete siji karo pompadour, saka Amélie Nothomb

buku-kasugihan-el-del-copete

Salah sawijining bulu saiki sing paling apik yaiku Amélie Nothomb. Novel sadurunge sing diterbitake ing Spanyol, The Count Neville Crime, nggawa kita dadi novel detektif unik kanthi desain set sing, nalika ditemokake dening Tim Burton, bakal dadi film, bebarengan karo produksi sadurunge. Nanging ing…

Terus maca

Sampeyan dudu jinisku, saka Chloe Santana

buku-sampeyan-dudu-ku-jinis

Ana wektu nalika katresnan bisa dadi hiburan sepele. Sampeyan bisa uga percaya yen sampeyan bisa ngontrol, nanging wayahe jatuh cinta tanpa bali mesthi pungkasan. Kajaba… nalika kedadeyan ora apik, sampeyan kaget amarga frustasi. Jupuken kanthi guyon. Apa sampeyan ...

Terus maca

Gratis dening Patrick Ness

free-book-patrick-ness

Ngadhepi masalah sosial tartamtu saka narasi pemuda penting banget nalika ngadhepi kesadaran lan naturalisasi sing beda babagan mediocrity wong. Lan aku ujar "penting" amarga ana ing umur enom, mula pola apa sing bakal kita diwasa. Pemudha wis kapapar ...

Terus maca

Wolung, dening Rebeca Stones

watu buku-wolu-rebeca

Kanggo nulis novel sing sampurna, kita kudu golek imbangan gaib sing bisa digawe karya babak. Banjur cocog kanggo menehi ganti rugi, rasa ora sopan, emosional lan emosionalitas pemudha utawa panulis, kanthi dhasar, profesi lan intelektualitas panulis diwasa. LAN…

Terus maca

Sewu Kali Saklawase, dening John Green

buku-ewu kaping-nganti-mesthi

Novel pemuda saiki nawakake akeh bacaan sing berorientasi karo macem-macem jinis. Ana crita sing ngluwihi urip katresnan (sing mesthi ora salah, kabeh wis diandharake), nanging panulis sing ngupayakake cerdas ing antarane para pamirsa isih nuduhake siji ide: intensitas. Petualangan intensif, tresna romantis ...

Terus maca

Sedulur. Ikatan Tanpa wates, dening Anna Todd

Sisters-tanpa wates-ikatan

Variabel temperamen sedulur yaiku prekara sing ora nate mandheg para wong tuwa sing dadi wong tuwa. Nanging ngluwihi analisis psikologis eksternal, buku Sisters Lazos Infinitos iki mbahas babagan hubungane antarane sedulur, ing kasus iki antara papat protagonis crita: ...

Terus maca

kesalahan: Ora nyalin