3 buku Jeans Biru paling apik

panulis Jeans Biru

Yen ana panulis literatur pemuda sing muncul banget ing taun-taun pungkasan ing Spanyol, yaiku Blue Jeans. Francisco de Paula Fernández sukses ngeksploitasi jeneng samaran sing seger lan sugestif kanggo pamirsa remaja. Nyedhaki para pamiarsa wiwit umur 12 lan 17 bisa ditindakake ...

maca liyane

Srengenge Tengah wengi dening Stephenie Meyer

Lan nalika kayane Stephenie Meyer wis diarahake menyang perjuangan sastra liyane, ing kunci novel kriminal, lan kanthi kamardikan sing dianggep gegayuhan karo senja, kanggo vampire remaja lan gigitan sensual kanthi aroma bawang putih lan kalanggengan, pungkasane ora kaya ngono. Amarga Meyer ...

maca liyane

3 buku Jay Asher paling apik

Mungkin label "Wong diwasa enom" minangka alesan kanggo uwal saka reservasi babagan literatur sing luwih fokus kanggo wong diwasa tinimbang wong enom. Sejatine penulis penulis genre iki berkembang ing taun-taun pungkasan kanthi sukses, nggabungake crita katresnan kanthi titik ...

maca liyane

3 buku James Dashner paling apik

Sastra pemuda nduweni rasa seneng meh polarisasi antara genre romantis (versi remaja) lan fantasi utawa fiksi ilmiah. Sampeyan ngerti, industri nerbitake mandate yen dheweke ngira ngerti bakal nyerang sapa wae sing maca awal. Sanajan uga, supaya adil, kita bisa nemokake jinis ...

maca liyane

Knife in Hand, dening Patrick Ness

Crita babagan Todd Hewitt, sing diceritakake ing novel iki, minangka paradigma manungsa sing ana gandhengane karo lingkungane. Mung lingkungan masyarakat saiki sing dianggep minangka kiasan futuristik ing crita iki. Pandangan perspektif fiksi ilmiah menehi alasan kanggo ...

maca liyane

Riquete el del pompano, dening Amélie Nothomb

Salah sawijining bulu saiki sing paling nggumunake yaiku Amélie Nothomb. Novel sadurunge sing diterbitake ing Spanyol, The Count Neville Crime, nggawa kita dadi novel detektif unik kanthi desain sing ditemtokake, nalika ditemokake dening Tim Burton, bakal dadi film, bebarengan karo produksi sadurunge. Nanging ing…

maca liyane

Sampeyan dudu jinisku, saka Chloe Santana

Ana wektu nalika katresnan bisa dadi hiburan sepele. Sampeyan bisa uga percaya yen sampeyan bisa ngontrol, nanging wayahe jatuh cinta tanpa bali mesthi pungkasan. Kajaba… nalika kedadeyan ora apik, sampeyan kaget amarga frustasi. Jupuken kanthi guyon. Apa sampeyan ...

maca liyane

Gratis dening Patrick Ness

Ngadhepi masalah sosial tartamtu saka narasi pemuda penting banget nalika ngadhepi kesadaran lan naturalisasi sing beda babagan mediocrity wong. Lan aku ujar "penting" amarga ana ing umur enom, mula pola apa sing bakal kita diwasa. Pemudha wis kapapar ...

maca liyane