3 buku JK Rowling paling apik

Yen sampeyan pengin ngupayakake paling anyar saka J, k. Rowling, sampeyan bakal bisa nganyari kanthi rating paling dhuwur saka para pamiarsa ing kene. Ngluwihi panggunaan jeneng samaran kontroversial kayata Robert Galbraith utawa uga singkatan sing paling populer JK Rowling, penulis Inggris iki ...

maca liyane

Sifat Tolkien ing Bumi Tengah

Ing babagan jagad narasi sing digawe dening JRR Tolkien, fantasi pungkasane bisa lolos saka garis paralel kasebut, saka papan ing ruang khayalan sing rinci banget lan kanthi nyata urip nganti tekan ruang sing nyata. Kasunyatan duwe komponen subyektif sing wis suwe bocor ...

maca liyane

5 buku fantasi paling apik

Fantasi minangka jinis literatur nalika bocah lan diwasa bisa ditemokake maneh sanajan ana prekara sing beda. Ganjaran kasebut mesthi ngrasakake swarga sing dipanggoni nalika bocah lan pulih amarga apik banget nalika taun-taun saya maju. Mula sing paling apik ...

maca liyane

Lair Pahlawan, dening Jin Yong

Mbandhingake sawetara tulisan ing jagad iki karo Tolkien kaya sing suci. Dadi nargetake Jin Yong minangka rekane jenius Inggris ing Inggris katon luwih kaya piranti pemasaran sing luwih ora sopan lan radikal. Nganti sampeyan nemokake jangkauan Yong sing sanajan luwih akeh ...

maca liyane

Hantu lan Ibu Muir, dening RA Dick

Yen Alaska tresna banget karo zombie lan malah ngenalake dheweke karo wong tuwane, kenapa Ibu Muir ora bakal romantisme karo memedi omah sing ora ana wong liya? Kabeh urusan wektu lan bentuk. Wayahe ngenteni malah nggawa sampeyan menyang ...

maca liyane

3 buku Lewis Carroll paling apik

Antarane karya kayata The Little Prince dening Antoine de Saint Exupéry lan The Neverending Story dening Michael Ende, bakal nemokake petualangan Alice ing Wonderland. Wacan sing cocog banget kanggo bocah lan ora enom banget. Bisa digunakake kanthi fantasi lan regane manungsa sing ora bisa dietung. Ing…

maca liyane

Srengenge Tengah wengi dening Stephenie Meyer

Lan nalika kayane Stephenie Meyer wis diarahake menyang perjuangan sastra liyane, ing kunci novel kriminal, lan kanthi kamardikan sing dianggep gegayuhan karo senja, kanggo vampire remaja lan gigitan sensual kanthi aroma bawang putih lan kalanggengan, pungkasane ora kaya ngono. Amarga Meyer ...

maca liyane

kesalahan: Ora nyalin