3 buku CS Lewis paling apik

Buku CS Lewis

Kita duwe sinematografi eksplosif terus-terusan klasik klasik saka genre fantasi. Kanthi trep banget (rodo oportunis) ditransfer menyang layar amba kanggo pamer fx sing paling avant-garde. Nanging novel-novel hebat Tolkien (kanca cedhak saka Lewis), novel-novel CS Lewis dhewe utawa uga George RR saiki ...

Terus maca

3 buku JK Rowling paling apik

Ngluwihi panggunaan jeneng samaran sing kontroversial kayata Robert Galbraith utawa sing paling populer JK Rowling, penulis Inggris iki urip karo legenda tartamtu. Biasane kedadeyan ing macem-macem wilayah selebriti saka kabeh jinis. Ing kasus sing ana gegayutane karo kita, Joanne Kathleen Rowling (…

Terus maca

Sifat Tolkien ing Bumi Tengah

Sifat Tolkien ing Bumi Tengah

Ing babagan jagad narasi sing digawe dening JRR Tolkien, fantasi pungkasane bisa lolos saka garis paralel kasebut, saka papan ing ruang khayalan sing rinci banget lan kanthi nyata urip nganti tekan ruang sing nyata. Kasunyatan duwe komponen subyektif sing wis suwe bocor ...

Terus maca

5 buku fantasi paling apik

Buku fantasi paling apik

Fantasi minangka jinis literatur nalika bocah lan diwasa bisa ditemokake maneh sanajan ana prekara sing beda. Ganjaran kasebut mesthi ngrasakake swarga sing dipanggoni nalika bocah lan pulih amarga apik banget nalika taun-taun saya maju. Mula sing paling apik ...

Terus maca

Lair Pahlawan, dening Jin Yong

Lair Pahlawan, dening Jin Yong

Mbandhingake sawetara tulisan ing jagad iki karo Tolkien kaya sing suci. Dadi nargetake Jin Yong minangka rekane jenius Inggris ing Inggris katon luwih kaya piranti pemasaran sing luwih ora sopan lan radikal. Nganti sampeyan nemokake jangkauan Yong sing sanajan luwih akeh ...

Terus maca

Hantu lan Ibu Muir, dening RA Dick

Pesen memedi lan Bu Muir

Yen Alaska tresna banget karo zombie lan malah ngenalake dheweke karo wong tuwane, kenapa Ibu Muir ora bakal romantisme karo memedi omah sing ora ana wong liya? Kabeh urusan wektu lan bentuk. Wayahe ngenteni malah nggawa sampeyan menyang ...

Terus maca

3 buku Lewis Carroll paling apik

panulis-lewis-carroll

Antarane karya kayata The Little Prince dening Antoine de Saint Exupéry lan The Neverending Story dening Michael Ende, bakal nemokake petualangan Alice ing Wonderland. Wacan sing cocog banget kanggo bocah lan ora enom banget. Bisa digunakake kanthi fantasi lan regane manungsa sing ora bisa dietung. Ing…

Terus maca

Buku sing kudu diwaca sadurunge mati

Buku paling apik ing sajarah

Apa judhul rada pretentious luwih apik tinimbang iki? Sadurunge mati, ya, mung sawetara jam sadurunge ngrungokake, sampeyan bakal njupuk dhaptar buku penting lan nyabrang sing paling laris dening Belén Esteban sing nutup bunder maca urip sampeyan… lan guyon getih) Ora kurang ...

Terus maca

Srengenge Tengah wengi dening Stephenie Meyer

Srengenge tengah wengi

Lan nalika kayane Stephenie Meyer wis diarahake menyang perjuangan sastra liyane, ing kunci novel kriminal, lan kanthi kamardikan sing dianggep gegayuhan karo senja, kanggo vampire remaja lan gigitan sensual kanthi aroma bawang putih lan kalanggengan, pungkasane ora kaya ngono. Amarga Meyer ...

Terus maca

kesalahan: Ora nyalin