Miss Merkel. Kasus pensiunan kanselir

Miss Merkel. Kasus pensiunan kanselir

Sampeyan ora bakal ngerti kanthi cara iki kanggo wong-wong sing ninggalake politik aktif. Ing Spanyol asring kedadeyan yen mantan presiden, mantan menteri lan klompok pensiunan pimpinan liyane pungkasane njabat kantor sing paling ora diduga ing perusahaan gedhe. Nanging Jerman pancen beda. Ana…

maca liyane

Revenge Manis, dening Jonas Jonasson

Yaiku turahan. Humor. Lan Jonas Jonasson ngerti akeh babagan kasebut. Pandhangane babagan konyol ndadekake dheweke dadi antipode tren literatur Swedia khusus lan Nordik umume. Lan tumindak minangka counterpoint, navigasi nglawan arus uga duwe imbalan kadang ... Ing ...

maca liyane

Kanca selawase, dening Daniel Ruiz García

Crapulas ora tepat wektu. Pengaruh khas antarane Pak Hyde lan Dorian Gray manawa sapa wae sing umure luwih saka 40 taun bisa nandhang lara nalika bali menyang pamrentahan alkohol ing wayah wengi sawise ora kejawab sawetara taun ngasuh anak, hobi Minggu ora nate dicurigai sadurunge tekan ...

maca liyane

Dina ing gesang Gusti, dening Martín Caparrós

Sajrone pitung dina suwene Gusti Allah nitahake jagad, aku bakal tetep tetep tetep karo pabrikan ing pabrik rumput kanggo mikir karya kasebut. Dakkira yen dina Sabtu utawa Minggu hangover, aku ora kelingan maneh. Dheweke bakal nerangake ing kene ... Nanging siji-sijine ...

maca liyane

Wong sing Dadi Sherlock Holmes, saka Prairie Maksimum

Panulis sing misuwur (lan nalika main piano nalika dheweke mati) Joseph Gelinek bali maneh wiwit abad kaping XNUMX lan wektu iki nggunakake jeneng samaran Máximo Pradera kanggo menehi novel babagan pamisahan pribadine lan kekacoan sing ana sing mbingungake, kayata. ..

maca liyane

Pecah kothak. Buku humor paling apik

Yen ing wektu kasebut kita komentar manawa genre horor yaiku prekara sing padha karo manungsa minangka rasa wedi, nalika ngatasi masalah literatur humor, kita uga nyambung karo esensi emosi atavistik. ISI Wilt, dening Tom Sharpe Konspirasi Wong gemblung, dening John Kennedy Toole A ...

maca liyane

Klub Crime Kamis, dening Richard Osman

Ora gampang maca novel guyonan. Amarga wong nganggep manawa ana wong sing maca buku mula ora ngerti karangan otak utawa diganggu karo ketegangan plot novel jaman semana. Dadi ngguyu nalika maca kanthi cepet ngundang sampeyan mikir priya ...

maca liyane

Pati karo Penguin, dening Andrei Kurkov

Imajinasi kebanjiran Andrei Kurkov, panulis literatur bocah-bocah, asring banget sinau ing novel iki, sanajan kanggo wong diwasa, anane nyamar minangka surealisisme lysergic sing wewatesan karo bocah. Jero ati, lelungan menyang dongeng bocah-bocah duwe nada sing padha karo pikiran Viktor karo ...

maca liyane

kesalahan: Ora nyalin