Pecah kothak. Buku humor paling apik

Buku humor paling apik

Yen ing wektu kita komentar sing genre medeni urusan karo soko minangka ateges manungsa minangka wedi, nalika ngarahake subyek sastra humor kita uga nyambung karo esensi emosi atavistik. Mesthine sadurunge geni teka, kedadeyan ing sawijining dina ana proto-man...

Terus maca

Ing Lake Success, dening Gary Shteyngart

Novel Ing Tlaga Sukses

Bisa uga Ignatius Reilly minangka inkarnasi ad hoc saka Don Quixote. Paling ora ing pemanggih saka wong edan macet ing pemandangan perang nglawan kincir angin digawe buta dening bayangan overflowing. Lan tanpa mangu Barry Cohen, protagonis crita iki dening Gary Shteyngart, duwe akeh ...

Terus maca

Miss Merkel. Kasus pensiunan kanselir

Miss Merkel. Kasus pensiunan kanselir

Sampeyan ora bakal ngerti kanthi cara iki kanggo wong-wong sing ninggalake politik aktif. Ing Spanyol asring kedadeyan yen mantan presiden, mantan menteri lan klompok pensiunan pimpinan liyane pungkasane njabat kantor sing paling ora diduga ing perusahaan gedhe. Nanging Jerman pancen beda. Ana…

Terus maca

Revenge Manis, dening Jonas Jonasson

Dendam manis

Yaiku turahan. Humor. Lan Jonas Jonasson ngerti akeh babagan kasebut. Pandhangane babagan konyol ndadekake dheweke dadi antipode tren literatur Swedia khusus lan Nordik umume. Lan tumindak minangka counterpoint, navigasi nglawan arus uga duwe imbalan kadang ... Ing ...

Terus maca

Kanca selawase, dening Daniel Ruiz García

Kanca selawase, novel

Crapulas ora tepat wektu. Pengaruh khas antarane Pak Hyde lan Dorian Gray manawa sapa wae sing umure luwih saka 40 taun bisa nandhang lara nalika bali menyang pamrentahan alkohol ing wayah wengi sawise ora kejawab sawetara taun ngasuh anak, hobi Minggu ora nate dicurigai sadurunge tekan ...

Terus maca

Dina ing gesang Gusti, dening Martín Caparrós

Dina ing gesangipun Gusti Allah

Sajrone pitung dina suwene Gusti Allah nitahake jagad, aku bakal tetep tetep tetep karo pabrikan ing pabrik rumput kanggo mikir karya kasebut. Dakkira yen dina Sabtu utawa Minggu hangover, aku ora kelingan maneh. Dheweke bakal nerangake ing kene ... Nanging siji-sijine ...

Terus maca

Wong sing Dadi Sherlock Holmes, saka Prairie Maksimum

Wong sing Dadi Sherlock Holmes, saka Prairie Maksimum

Panulis sing misuwur (lan nalika main piano nalika dheweke mati) Joseph Gelinek bali maneh wiwit abad kaping XNUMX lan wektu iki nggunakake jeneng samaran Máximo Pradera kanggo menehi novel babagan pamisahan pribadine lan kekacoan sing ana sing mbingungake, kayata. ..

Terus maca

3 buku Christopher Moore paling apik

Buku Christopher Moore

Humor lan literatur, nglengkapi lan inti, sumber lan plot. Kajaba kasus sing luar biasa kayata Christopher Moore, humor biasane ditambahake supaya bisa mesem. Kepiye supaya kita ora eling ing pangertene "Konspirasi wong bodho" dening Kennedy Toole, salah sawijining sindiran ...

Terus maca

Buku sing kudu diwaca sadurunge mati

Buku paling apik ing sajarah

Apa judhul rada pretentious luwih apik tinimbang iki? Sadurunge mati, ya, mung sawetara jam sadurunge ngrungokake, sampeyan bakal njupuk dhaptar buku penting lan nyabrang sing paling laris dening Belén Esteban sing nutup bunder maca urip sampeyan… lan guyon getih) Ora kurang ...

Terus maca

Klub Crime Kamis, dening Richard Osman

Klub pidana Kamis

Ora gampang maca novel guyonan. Amarga wong nganggep manawa ana wong sing maca buku mula ora ngerti karangan otak utawa diganggu karo ketegangan plot novel jaman semana. Dadi ngguyu nalika maca kanthi cepet ngundang sampeyan mikir priya ...

Terus maca

Pati karo Penguin, dening Andrei Kurkov

Pati karo penguin

Imajinasi kebanjiran Andrei Kurkov, panulis literatur bocah-bocah, asring banget sinau ing novel iki, sanajan kanggo wong diwasa, anane nyamar minangka surealisisme lysergic sing wewatesan karo bocah. Jero ati, lelungan menyang dongeng bocah-bocah duwe nada sing padha karo pikiran Viktor karo ...

Terus maca

Konspirasi Vermú, dening Aitor Marín

Konspirasi Vermouth

Iki minangka wektu sing apik kanggo sindiran Hispanik sing paling tradisional saka wektu sing apik banget yen Valle-Inclán dhewe bakal kewalahan. Wusana nglukis gundul dheweke kanggo nulis crita apik babagan kabeh surealisisme iki sing ngubengi kita, utawa luwih becik ngonsumsi kita. Dadi ...

Terus maca