Pemuda kaping pindho, dening Juan Venegas

novel remaja kapindho

Time travel freaks kula metu minangka bantahan. Amarga iki minangka titik wiwitan fiksi ilmiah lengkap sing asring dadi liya. Kepengin sing ora bisa ngluwihi wektu, nostalgia babagan apa sing kita lakoni lan penyesalan kanggo keputusan sing salah. Apa…

Terus maca

Aja kantun buku fiksi ilmiah sing paling apik

buku fiksi ilmiah paling apik

Ora bakal dadi tugas sing gampang kanggo milih jinis sing paling apik kaya literatur fiksi ilmiah. Nanging milih sing luwih apik utawa luwih elek mesthi dadi kasunyatan subyektif. Amarga kita wis ngerti manawa mabur duwe rasa eschatologis sing penting. Sing paling apik…

Terus maca

3 buku Ian McDonald paling apik

panulis Ian McDonald

Panulis fiksi ilmiah sing paling darmabakti amarga pungkasane nyedhak ing lintang minangka skenario berulang sing nggawe kita kabeh amarga sifat sing ora dingerteni. Luwih-luwih ngelingi jagad iki sing wis ngerti "meh kabeh." Iki kasus Ian McDonald uga ...

Terus maca

3 buku paling apik dening James Graham Ballard

Buku JG Ballard

Setengah antarane Jules Verne lan Kim Stanley Robinson, kita nemokake panulis Inggris iki sing menehi conto alternatif imajinatif kanggo jagad jenius pertama sing dikutip lan niat dystopian saka panulis liyane saiki. Amarga kanggo maca Ballard, sampeyan bakal seneng proposal kanthi aroma abad kaping sangalas sing apik nanging ...

Terus maca

Top 3 Kim Stanley Robinson Books

writer-kim-stanley-robinson

Fiksi Ilmiah (ya, kanthi huruf kapital) minangka jinis sing digandhengake karo wong awam kanthi jinis subgenre sing ora duwe nilai luwih saka hiburan mung. Kanthi mung conto saka penulis sing dakkirim ing kene, Kim Stanley Robinson, pancen kudu dibubarake kabeh kesan sing ora jelas babagan ...

Terus maca

Bewilderment, dening Richard Powers

Novel Bewilderment, Richard Powers

Donya ora cocog lan mula kebingungan (nuwun lelucon). Dystopia wis nyedhak amarga utopia mesthi adoh banget kanggo peradaban kaya kita sing mundhak kanthi cepet nalika identitas umum saya suda. Individualisme iku bawaan kanggo dadi. ...

Terus maca

3 buku Robin Cook paling apik

Buku Robin Cook

Robin Cook minangka salah sawijining penulis Fiksi Ilmiah sing digawa langsung saka bidang kedokteran. Ora ana sing luwih apik tinimbang dheweke kanggo hipotesis babagan macem-macem masa depan babagan manungsa, kanthi kawruh genetika minangka papan sing subur kanggo asumsi kabeh warna. Ora ngitung kemungkinan…

Terus maca

Bocah Lanang Anake ing Akhir Dunia, dening CA Fletcher

Novel "Bocah lanang lan segawoné ing pungkasan jagad"

Fiksi pasca-apokaliptik mesthi nyebabake aspek dobel sing bisa dirusak kabeh lan ngarep-arep lair maneh. Ing kasus iki, Fletcher uga narik sketsa khas sing njlentrehake kepiye nalika tekan titik aneh ing ngendi para korban sing tanggung jawab mbangun maneh jagad ...

Terus maca

3 buku Aldous Huxley paling apik

Buku Aldous Huxley

Ana penulis sing ndhelikake karya sing paling apik. Iki minangka kasus Aldous Huxley. Donya sing bahagia, diterbitake ing taun 1932 nanging duwe karakter tanpa wates, yaiku karya sing saben wong maca kenal lan nilai. Novel fiksi ilmiah transendental sing nyinaoni babagan sosial lan politik, ing ...

Terus maca

Ninggalake Jagad, dening Rumaan Alam

Ninggalake jagad iki, novel

Mlayu menyang Long Island ora nate adoh banget. Sampeyan bisa dadi kauntungan yen mung nyoba ngilangi stres sawise pirang-pirang minggu ing perang ing New York City; nanging iku rencana sing ala yen pungkasane dunya, kiamat utawa ...

Terus maca

Cedhak ... Menteri Masa Depan, Kim Stanley Robinson

Pelayanan mbesuk

Saka Menteri Cinta George Orwell nganti Menteri Wektu, seri anyar sing menang ing TVE. Pitakonane yaiku nggandhengake kementerian karo aspek dystopian, futuristik lan titik sing ala ... Bakal dadi masalah para menteri sing nggawe tugas-tugas peteng sing ditugasake ing tas kulit ...

Terus maca

Keluwen, dening Asa Ericsdotter

Keluwen, dening Asa Ericsdotter

Keunggulan sing nyenengake yaiku dystopias sing bisa dadi. Amarga pendekatan dystopian mesthi nduweni komponen sosiologis sing gedhe. Kabeh padha entuk orde anyar kanthi upaya pambrontakan lan rasa wedi. Saka George Orwell menyang Margaret Atwood akeh panulis hebat ...

Terus maca