3 buku Clive Cussler paling apik

Buku Clive Clusser

Yen ana panulis petualangan saiki sing isih duwe genre petualangan ing buku laris, yaiku Clive Cussler. Kaya Jules Verne modern, penulis iki nggawa kita liwat plot sing apik banget kanthi petualangan lan misteri minangka tulang punggung. Bebener…

maca liyane

3 buku paling apik dening Alberto Vázquez Figueroa

Yen sampeyan pengin nganyari karo paling anyar saka Alberto Vázquez Figueroa, sampeyan bakal mesthi dianyari adhedhasar evaluasi sing paling apik ing para pamiarsa ing kene. Kanggo aku, Alberto Vázquez-Figueroa minangka salah sawijining penulis transisi kasebut, amarga aku maca kanthi seneng banget dadi panulis ...

maca liyane

Bencana kuning gedhe, dening JJ Benítez

Sawetara pengarang ing donya nindakake tugas nulis ruang magis kaya dene JJ Benítez. Papan sing dipanggoni dening panulis lan pamiarsa ing endi kasunyatan lan fiksi nuduhake kamar sing bisa diakses kanthi kunci saben buku anyar. Antarane sihir lan pemasaran, antarane disconcerting lan ...

maca liyane

Kebun Binatang Mengele dening Gert Nygardshaug

Minangka wektu sing tepat kanggo sinau babagan rasa penasaran idiomatik kayata "Kebun Binatang Mengele", ukara sing digawe ing basa Portugis Brasil sing nuduhake kekacauan apa wae, kanthi konotasi jahat saka dokter edan sing mungkasi dina pensiun persis ing Brasil. Antarane humor ireng lan asumsi kasar ...

maca liyane

Vozdevieja, dening Elisa Victoria

Sapa sing ora ngelingi Manolito Gafotas Elvira Lindo? Ora dadi masalah nalika siklus dadi modis babagan protagonis bocah ing novel kanggo kabeh pamirsa. Nanging, iki minangka pitakonane Elvira lan Now Elisa, kanthi jarak ...

maca liyane

Adoh, dening Hernán Díaz

Pancen apik yen ketemu penulis sing wani, sing bisa tugas nyritakake macem-macem crita, ngluwihi label sing diretas kayata "ngganggu" utawa "inovatif." Hernán Díaz nampilake novel iki kanthi kesegaran sing ora bisa ditolak saka wong sing nulis sawetara mung kanggo kepentingan kasebut, kanthi maksud transgressif ing inti lan wujud, kanthi gaib nyetel ...

maca liyane

Oliver Twist, dening Charles Dickens

Charles Dickens minangka salah sawijining novelis Inggris paling apik ing kabeh jaman. Nalika jaman Victoria (1837 - 1901), nalika Dickens urip lan nulis, novel kasebut dadi genre sastra utama. Dickens minangka guru kritik sosial sing penting, ing ...

maca liyane