Situs kasebut, dening Luis Montero Manglano

Situs kasebut, dening Luis Montero

Sapa sing ngomong genre petualangan wis mati? Iku mung prakara saka penulis kaya Luis Montero nyedhak karo tutul tartamtu saka suspense supaya kita kabeh bisa rethink sing ana sethitik kiwa kanggo nemokake ing donya iki lan apa usaha kanggo. Ana tansah…

Terus maca

La Costa de las Piedras, novel petualangan ing Mallorca

The Coast of Stones, dening Alejandro Bosch

Novel petualangan sing teka kanggo kita kanthi jeneng samaran Alejandro Bosch, bisa uga bakal ngrampungake titik misteri sing mbanjiri plot kasebut. Amarga crita njupuk saka komponen Magnetik sawijining ngulandara adhedhasar enigma sajarah. Disajikake kanggo acara kasebut kanthi warna sing sugih karo…

Terus maca

3 buku petualangan paling apik

Rekomendasi Buku Petualangan

Asal-usul sastra adhedhasar genre petualangan. Sing saiki diakoni minangka karya sastra universal sing paling gedhe nggawa kita menyang sewu bebaya lan panemuan sing ora diduga. Saka Ulysses kanggo Dante utawa Don Quixote. Nanging saiki genre petualangan ...

Terus maca

3 buku Clive Cussler paling apik

Buku Clive Clusser

Yen ana panulis petualangan saiki sing isih duwe genre petualangan ing buku laris, yaiku Clive Cussler. Kaya Jules Verne modern, penulis iki nggawa kita liwat plot sing apik banget kanthi petualangan lan misteri minangka tulang punggung. Bebener…

Terus maca

3 buku paling apik dening Alberto Vázquez Figueroa

Buku dening Alberto Vázquez Figueroa

Kanggoku, Alberto Vázquez-Figueroa minangka salah sawijining penulis transisi, amarga aku maca dheweke kanthi semangat minangka penulis petualangan sing cepet banget, nalika aku isih enom. Aku bubar bali menyang dheweke thanks kanggo buku paling anyar Goodbye Mister Trump, sing aku verifikasi manawa ...

Terus maca

Bencana kuning gedhe, dening JJ Benítez

Bencana kuning gedhe

Sawetara pengarang ing donya nindakake tugas nulis ruang magis kaya dene JJ Benítez. Papan sing dipanggoni dening panulis lan pamiarsa ing endi kasunyatan lan fiksi nuduhake kamar sing bisa diakses kanthi kunci saben buku anyar. Antarane sihir lan pemasaran, antarane disconcerting lan ...

Terus maca

Basa sing didhelikake saka buku, dening Alfonso del Río

Basa sing didhelikake saka buku

Aku kelingan Ruiz Zafón. Aku kelakon nalika aku nemokake novel sing nuduhake aspek esoterik saka buku, basa sing didhelikake, aroma kawicaksanan sing dikumpulake ing rak tanpa wates, bisa uga ing pamakaman buku anyar ... Lan pancen apik. Imajinasi penulis Catalan ...

Terus maca

Kebun Binatang Mengele dening Gert Nygardshaug

Kebun Binatang Mengele

Minangka wektu sing tepat kanggo sinau babagan rasa penasaran idiomatik kayata "Kebun Binatang Mengele", ukara sing digawe ing basa Portugis Brasil sing nuduhake kekacauan apa wae, kanthi konotasi jahat saka dokter edan sing mungkasi dina pensiun persis ing Brasil. Antarane humor ireng lan asumsi kasar ...

Terus maca

Vozdevieja, dening Elisa Victoria

Swara lawas

Sapa sing ora ngelingi Manolito Gafotas Elvira Lindo? Ora dadi masalah nalika siklus dadi modis babagan protagonis bocah ing novel kanggo kabeh pamirsa. Nanging, iki minangka pitakonane Elvira lan Now Elisa, kanthi jarak ...

Terus maca

Adoh, dening Hernán Díaz

Ing kadohan

Pancen apik yen ketemu penulis sing wani, sing bisa tugas nyritakake macem-macem crita, ngluwihi label sing diretas kayata "ngganggu" utawa "inovatif." Hernán Díaz nampilake novel iki kanthi kesegaran sing ora bisa ditolak saka wong sing nulis sawetara mung kanggo kepentingan kasebut, kanthi maksud transgressif ing inti lan wujud, kanthi gaib nyetel ...

Terus maca

Oliver Twist, dening Charles Dickens

Oliver Twist

Charles Dickens minangka salah sawijining novelis Inggris paling apik ing kabeh jaman. Nalika jaman Victoria (1837 - 1901), nalika Dickens urip lan nulis, novel kasebut dadi genre sastra utama. Dickens minangka guru kritik sosial sing penting, ing ...

Terus maca

kesalahan: Ora nyalin