Kabeh bakal dadi luwih apik Almudena Grandes

Kabeh bakal dadi luwih apik, Almudena Grandes

Gambar ing uchronies utawa dystopias kanggo nyedhiyani sesanti sosiologis. A sumber banget umum ing sastra. Saka Aldous Huxley nganti George Orwell, minangka referensi sing paling dikenal ing abad kaping XNUMX sing nuduhake kanthi tepat menyang jagad sing ngintip jinis kediktatoran liyane, sing dikubur ngluwihi politik sing ketat. …

Terus maca

Grand Hotel Europa, dening Ilja Leonard Pfeijffer

Novel Grand Hotel Eropah

Ing prakara iki saka hotels minangka pengungsi saka kasunyatan saka estrangement paling jero saka nyaman sing tau ndadekake ngarep, Aku tansah elinga Oscar Sipán guide kanggo hotel nemokke. Kamar hotel ing ngendi karakter sing meh ora duwe wektu kanggo manggoni papan kasebut lan memedi ...

Terus maca

The Third Paradise, dening Cristian Alarcón

The Third Paradise, dening Cristian Alarcón

Urip ora mung liwat pigura sakcepete sadurunge kudung saka cahya final ngageti (yen kaya mengkono tenan, ngluwihi spekulasi misuwur bab wayahe pati). Nyatane, film kita nyerang kita ing wektu sing ora dikarepake. Bisa kedadeyan ing mburi setir kanggo nggambar kita ...

Terus maca

Ing Lake Success, dening Gary Shteyngart

Novel Ing Tlaga Sukses

Bisa uga Ignatius Reilly minangka inkarnasi ad hoc saka Don Quixote. Paling ora ing pemanggih saka wong edan macet ing pemandangan perang nglawan kincir angin digawe buta dening bayangan overflowing. Lan tanpa mangu Barry Cohen, protagonis crita iki dening Gary Shteyngart, duwe akeh ...

Terus maca

Buku kabeh katresnan, dening Agustín Fernández Mallo

Buku kabeh tresna

Sastra duwe kesempatan kanggo nylametake kita. Ora ana maneh pitakonan babagan perpustakaan ing ngendi anak-anak kita bisa takon babagan pamikiran, ilmu pengetahuan lan kawruh sing disimpen ing buku minangka paten saka involusi sing ora bisa dihindari. Kita ngerti yen ora ana sing bakal ditinggal luwih cepet tinimbang mengko. Mula saka iku...

Terus maca

Tari lan geni, dening Daniel Saldaña

Tari lan geni

Reuni bisa dadi pait minangka kesempatan kapindho ing katresnan. Kanca-kanca lawas ngupaya ngolehake papan sing ora ana maneh kanggo nindakake perkara sing ora ana maneh. Ora kanggo apa wae, mung amarga ing jero dheweke ora kepenak, nanging mung golek ...

Terus maca

Crita konyol, dening Luis Landero

Crita konyol, dening Landero

Akun saben crita katresnan sing dikapitalisasi, saiki utawa adoh, bisa uga ora beda-beda ing aspek romantis. Amarga novel romantis transenden, kaya sing dakkandhakake karo genre jambon, nyritakake babagan perasaan sing ora bisa ditindakake amarga kahanan sosial, amarga ...

Terus maca

Aja ngilangi mahkota sampeyan, dening Yannick Haenel

Novel "That they not remove the crown to you"

Kita ngujo wayahe sing apik banget nalika ana wong sing munggah saka awu kanggo nggawe bayangan sing gedhe banget. Keyakinan tumrap pinemu karo makna urip kasebut nduweni kabecikan saka epos. Luwih-luwih nalika gawan saka kekalahan numpuk ing siji kaya ...

Terus maca

Pitu Selasa, dening El Chojin

Novel Seven Seas dening El Chojin

Saben crita butuh rong bagean supaya bisa nemokake jinis sintesis, yaiku babagan kerangka kerja apa wae sing mlebu ing wilayah mimik emosi. Ora masalah nyorot jinis narasi kaping pindho ing ngarepe wong pisanan. Amarga uga ...

Terus maca

Jantung Triana, dening Pajtim Statovci

Novel Ati Triana

Babagan lingkungan Triana sing populer lan uga liris ora bisa ditindakake. Sanajan judhul nuduhake bab sing padha. Nyatane, Pajtim Statovci lawas sing apik uga ora nganggep kebetulan kaya ngono. Atine Triana nuduhake prekara sing beda banget, organ sing bisa diowahi, makhluk sing, ...

Terus maca