Gelisah Wengi, dening Marieke Lucas Rijneveld

Gelem wengi

Sing paling ala yaiku kedadeyan sing ora ana wektu. Ora ana wektu sing apik kanggo pamitan awal. Sanajan ngono, kedadeyan sing paling ala, kanthi irama sing ora bisa dingerteni kanthi alesan manungsa sanajan nyoba digandhengake karo sawetara korban jiwa sing bakal menehi hadiah utawa ...

maca liyane