Kutha Urip, dening Nicola Lagioia

Landing monstrosities ora dikarepke pepadhamu. Dokter Jekyll sing durung ngerti dheweke yaiku Pak Hyde. Lan nalika lagi ana, ora ana owah-owahan. Iku bakal amarga tembung lawas sing bisa nggawe kulit ngadeg ing pungkasan "Aku manungsa lan ora ana manungsa sing asing kanggo kula", amarga ...

Terus maca

Ing pandelenge naga sing awake, dening Mavi Doñate

Dadi wartawan validasi kabeh poin kanggo nganggep awake dhewe wis lelungan. Amarga kanggo nyritakake apa sing kedadeyan ing endi wae ing jagad iki, sampeyan kudu duwe kawruh dhasar kasebut kanggo nyritakake apa sing kedadeyan kanthi kredibilitas. Asil bisa uga, kaya ing kasus iki, ...

Terus maca

Lembah Haunting, dening Anna Wiener

Kita kabeh pengin grombolan hipsters lan geeks liyane saka Lembah Silicon. Klompok anak bapak sing ngumumake sistem ekonomi anyar kanggo kepentingan kabeh lan berorientasi kanggo masarakat kesejahteraan. Enjingipun jagad teknologi anyar kanthi mupangate ...

Terus maca

Totoan, dening Philipp Blom

Panganggone tembung "game" kanthi jelas wujud sesanti ing jagad kita minangka prekara sing ora nyata. Amarga kabeh iku game, kita dadi pedunung sawetara panggonan ing kene lan mulane ora bisa njupuk tindakan serius. Mung, sayang, etimologi ...

Terus maca

Musim semi ekstremadura, dening Julio Llamazares

Ana panulis sing kedadeyan ing jagad iki duwe irama sing beda-beda, dawane gelombang sing beda banget karo kesan lan persepsi frekuensi sing tekane. Julio Llamazares iku saka pengadilan narator sing kanthi nyata bisa ngalami realisme lirik yen dheweke ...

Terus maca

Iklan sing

Saka Lazarillo de Tormes, kita ora nemokake buku anonim sing luwih minat tinimbang buku iki. Amarga perkara kasebut disesuaikan karo kahanan jagad sing nyebabake kita kabeh nganggo dasi piiiiii (yaiku endhog utawa ovarium). Kanthi pandemi ngamuk ing kabeh level, papat ...

Terus maca

kesalahan: Ora nyalin