3 buku paling apik dening Laura Rowland

panulis-laura-rowland

Panulis Laura Joh Rowland nglakokake kombinasi sastra sing apik banget. Ngerti asale saka China karo wong tuwa kalorone, dheweke duwe ilmu budaya oriental sing jembar. Saliyane, dheweke uga ngakoni yen ana bapake sing nuwuhake semangat sastra kanggo ...

maca liyane