Buku Lars Mytting sing paling apik

Buku Mytting Lars

Bakal dadi masalah wektu (sethithik), kabeh pakaryan Lars Mytting bakal tekan toko buku Spanyol kanggo menehi akun bibliografi sing penting banget sing obah ing antarane genre kanthi gampang banget, mesthi kanthi jejak humanisme tumrap introspeksi nanging sing ngancani alur ...

maca liyane

Sewidak Wit Somme dening Larss Mytting

Ing taun 1916, wilayah Somme ing Prancis siram getih minangka salah sawijining adegan paling getih ing Perang Dunia Pertama. Ing taun 1971, perang sing kondhang kasebut korban sing pungkasan. Ana pasangan sing mlumpat menyang udhara nalika nempuh granat saka adegan kasebut. Biyen pancen nyata ...

maca liyane