3 buku paling apik Julia Kröhn

Julia Krohn Buku

Julia Kröhn minangka salah sawijining swara anyar ing karukunan sejarah-romantis (subgenre sing anyar ditemokake) ing endi penulis anyar kayata María Dueñas, Anne Jacobs utawa Sarah Lark pindhah. Nanging rapat panganggit sing nyenengake karo ruang sastra iki dituduhake karo ...

maca liyane

Omah Fashion, dening Julia Kröhn

Minangka bagean saka promo kanggo novel iki, yakin manawa trauma dheweke narik kawigaten salah sawijining pangarang sopan santun ing abad kaping XNUMX sing nuwuhake rasa lan pamrih melankolik kayata feminisme. Apa bisa dadi Anne Jacobs tresna karo karya ...

maca liyane