Merpati saka boquería, dening Jordi Basté lan Marc Artigau

pigeons-of-the-boquería

Nulis nganggo papat tangan kudu dadi pengalaman sing paling apik. Bola-bali minangka tandha manawa prekara kasebut, saliyane kanthi sukses ing level teknis, ditindakake kanthi apik dening pihak sing duwe loro pasangan tangan kasebut. Mesthi, aku merujuk menyang Jordi Basté lan Marc Artigau. Saben…

maca liyane

kesalahan: Ora nyalin