Pulisi Kidul, dening John McMahon

Pulisi kidul

Ati-ati karo munculé John McMahon sing dibangun ing Amerika Serikat minangka alternatif kanggo Harry Bosch sing luwih cepet lan eksentrik, nanging akurat. Protagonis sing ora bisa entek kaya Bosch, lair saka pena Michael Connelly, sing bisa uga butuh relief iki ing PT Marsh, protagonis anyar ...

maca liyane