Menang utawa Sinau, dening John Kavanagh

buku-ngalahake-utawa-sinau

Bisa ilang, nanging kanthi cepet konsep kasebut kudu diuripake lan nerjemahake bayangan kekalahan kasebut minangka sinau. Mesthine judhul sing sukses banget kanggo buku gelut, nanging mesthi diekstrapolasi menyang lapangan liyane. Hubungane karo gulat minangka olahraga lahir saka buku ...

maca liyane

kesalahan: Ora nyalin