Kebakaran Musim Gugur, dening Irène Némirovsky

Musim gugur kobongan

Karya sing dibalekake kanggo sabab bibliografi sing saya jero, Irene Nemirovsky, sing wis mitos panulis sastra jagad. Novel dening panulis wis nggabungake ing perdagangan, sarat karo transendensi karya sing ora bisa ditampilake amarga pungkasane ngenteni dheweke ...

maca liyane

3 buku paling apik anggitane Irène Némirovsky

Eropa ing paruh pertama abad kaping XNUMX dadi skenario paling ala kanggo kulawarga Yahudi kaya kulawarga Irène Némirovsky. Antarane pengasingan lan penerbangan terus saka rasa sengit, kekarepan kanggo slamet mesthi ditindakake. Malah ing kasus sawetara Némirovsky ...

maca liyane