On the Run, dening Harlan Coben

On the Run, dening Harlan Coben

Panulis Amerika Harlan Coben minangka salah sawijining wong sing paling ringkes polisi nganggo warna ireng, ketundukan karo jinis pemotongan sing nyebabake pamaca maca resolusi plot kasebut. Dadi novel apa wae mesthi nggawe campuran sing bisa gawe uwong yakin kabeh jinis pamaca ing ...

maca liyane

3 buku paling apik dening Harlan Coben

Wara-wara kanggo pengunjung liwat Netflix kanggo "Sing ora luput." Ora, aku durung milih novel Harlan Coben. Sing bisa uga warta apik amarga ana prekara sing luwih apik ... Tuan rumah penulis Amerika asal usul saka Yahudi wis dirampungake dening para jenius hebat wiwit Philip Roth nganti Isaac Asimov, ...

maca liyane

kesalahan: Ora nyalin