Jerebu Ijo, dening Gonzalo Giner

Kabut ijo

Ing pustaka Gonzalo Giner, kita nikmati salah sawijining fiksi sejarah sing paling apik ing adegan nasional. Amarga telusuran kanggo argumen narasi sugestif mesthi ngluwihi setelan, wis didokumentasikake kanthi sampurna. Ing kesempatan iki, kaya asring kedadeyan ing evolusi narasi Gonzalo Giner, ...

maca liyane

3 buku paling apik dening Gonzalo Giner

Bubar, ing entri sing dikhususake kanggo panganggit José Calvo Poyato, kita menehi referensi babagan macem-macem kasuist sing nyebabake cradle utawa forge penulis kanggo milih fiksi sejarah minangka latar mburi bibliografi sing penting. Sejatine, ing pirang-pirang acara, corak kreatif ing genre iki ...

maca liyane

Windows of Heaven, dening Gonzalo Giner

Novel sejarah luwih menehi saran amarga fokus ing karakter sing dijupuk saka intrahistori asli, ngluwihi raja, bangsawan, raja lan liya-liyane. Lan novel Windows of Heaven iki akeh banget cenderung nyritakake babagan pengalaman karakter fiksi ...

maca liyane