Buku Dror Mishani paling apik

Buku Dror Mishani

Mungkin amarga eksotis mikir babagan genre ireng Israel, nemokake Dror Mishani malah luwih apik lan ketagihan. Nalika karyane tekan Spanyol, kita bakal nemokake kabeh pengarang saka sisih liyane Mediterania sing, ing babagan tontonan, kadang ngelingake ...

Terus maca

buku paling apik dening Dror Mishani

Lan ing endi wong bisa ngarep-arep manawa jinis ireng, utawa polisi lan fiksi spionase bisa nemokake buaian lan rezeki, ternyata iku dudu sing paling khas. Maksudku bangsa lan negara Israel dadi pusat kabeh geopolitik, ekonomi lan uga ...

Terus maca

kesalahan: Ora nyalin