3 buku paling apik dening Dolores Redondo

Buku dening Dolores Redondo

Tuladha panganggit Dolores Redondo pungkasane dadi idham-idhamane panganggit anyar. Darmabakti kanggo tugas profesional liyane, Dolores mesthi nemokake papan kanggo crita cilik sing bakal nyebabake karya monumental kayata trilogi Baztán ... Asal-Usul kaya sing akeh lan akeh ...

maca liyane

Pasuryan sisih lor jantung, dening Dolores Redondo

Ayo diwiwiti saka latar mburi novel iki. Lan karakter sing nyiksa mesthi selaras karo bagean saka pamaca sing ngubungake karo biyen; kanthi kesalahan utawa traumas sing ing ombone luwih gedhe utawa kurang katone menehi kesan nasibe eksistensi. Ndhuwur…

maca liyane

Aku bakal menehi kabeh iki, dening Dolores Redondo

Saka lembah Baztan nganti Sacra Ribeira. Iki minangka lelampahan kronologi publikasi Dolores Redondo sing nyebabake novel iki: «Kabeh iki bakal dakwenehake». Lansekap peteng bebarengan, kanthi kaendahane leluhur, setelan sing sampurna kanggo nampilake karakter sing beda banget nanging kanthi intine padha. Nyawa nyiksa ...

maca liyane

Wali sing ora katon, dening Dolores Redondo

Amaia Salazar minangka inspektur polisi sing bali menyang kampung halamane ing Elizondo kanggo nyoba ngrampungake kasus pembunuhan berantai. Bocah-bocah wadon remaja ing wilayah kasebut dadi target utama pembunuh kasebut. Nalika plot kasebut terus, kita temokake jaman kepungkur Amaia sing peteng, padha karo ...

maca liyane