Pahlawan Watesan, dening Dave Eggers

buku-pahlawan-de-la-frontera

Sawise maca novel dalan gaya Spanyol: Tierra de campos, dening David Trueba, kita mlumpat menyang plot liya ing rodhane Héroes de la frontera. Tanpa mangu-mangu, jinis crita kasebut pancen sukses nalika nyetel karo sing maca. Kaping…

maca liyane