3 buku paling ndhuwur Cormac McCarthy

Buku Cormac McCarthy

Kanthi karakter sing hermetis lan rada sithik kanggo penampilan sosial, Cormac McCarthy mimpin sastra ing dalan sing beda-beda, ketoke didorong dening kemauan tenan kanggo nyritakake salah sawijining crita sing katon dumadakan ngenani kalbu saka pangripta samubarang jinis manifestasi. . Nggawe…

Terus maca