Buku 3 Paling Top saka Chloe Santana

panulis Chloe Santana

Ora ana sing luwih apik kanggo nyambungake wong enom karo maca tinimbang ngidini penulis enom nyebar imajinasi sing akeh banget ing novel sing kebak emosi. Napa ora, kanthi pemahaman babagan hormonal sing nyerang kabeh kanthi kegilaan umur. Amarga…

maca liyane

Sampeyan dudu jinisku, saka Chloe Santana

Ana wektu nalika katresnan bisa dadi hiburan sepele. Sampeyan bisa uga percaya yen sampeyan bisa ngontrol, nanging wayahe jatuh cinta tanpa bali mesthi pungkasan. Kajaba… nalika kedadeyan ora apik, sampeyan kaget amarga frustasi. Jupuken kanthi guyon. Apa sampeyan ...

maca liyane