3 buku Jeans Biru paling apik

panulis Jeans Biru

Yen ana panulis literatur pemuda sing muncul banget ing taun-taun pungkasan ing Spanyol, yaiku Blue Jeans. Francisco de Paula Fernández sukses ngeksploitasi jeneng samaran sing seger lan sugestif kanggo pamirsa remaja. Nyedhaki para pamiarsa wiwit umur 12 lan 17 bisa ditindakake ...

Terus maca