3 buku paling apik dening Berna González Harbour

Wicker novel kejahatan feminin ditenun ing antarane penulis kayata Alicia Giménez Bartlett, perintis mutlak lan sukses, utawa Pelabuhan Berna González sing uga pungkasane dikirim menyang noir saka jurnalisme. Padha nunggu lan pangilon ing sakteruse lepas landas saka a Dolores Redondo sing bakal mungkasi ...

maca liyane

kesalahan: Ora nyalin