3 buku Ben Kane paling apik

panulis-ben-kane

Nggunakake perbandingan sing gampang, Ben Kane kalebu Santiago Posteguillo ing Kenya. Loro-lorone panulis minangka pengakuan sing semangat banget ing jagad kuna, sing nuduhake pengabdian kasebut sajrone ramalan babagan narasi kasebut. Ing kalorone kasus kasebut uga ana predilection khusus kanggo Roma kekaisaran ing ...

maca liyane

Elang ing Badai, dening Ben Kane

Seri Eagles of Roma rampung karo cicilan kaping telu iki. Panganggit Kenyan Ben Kane mulane nutup komposisi fiksi sejarah paling anyar sing ditrapake kanggo aspek sing paling perang. Jaman saiki wilayah kasebut mbela utawa tilase getih dikalahake liwat ... ...

maca liyane