Raine ing wektu, dening Alejandro Parisi

buku-raine-ing-wektu

Ing sawetara kesempatan liyane, aku wis ngomong babagan katresnan sing ora bisa dikandhakake, khusus kanggo kajian The Book of Parables, dening Olov Enquist. Ing prekara iki, kita uga nemokake dosis gedhe saka katresnan sing pareng sing dianggep moral lan alami sing ekstrim, kaya umume sing dingerteni. ...

maca liyane