Sacramento, dening Antonio Soler

Sing narik kutub kasebut minangka dikte fisika. Saka ing kono ibu saka kabeh kontradiksi kita. Posisi ekstrim ing manungsa pungkasane gabung karo sensasi magnetisme utawa inersia sing ora bisa dihentikan. Becik lan ala mbukak katalog prinsip lan godaan lan kabeh bakal ditarik menyang titik sing padha karo srengenge menyang planet.

Aku ngerti, disertasi rampung free kanggo alamat esensi saka crita iki antarane iman lan perversion, agama lan daging ... A succulent fictionalized biografi karakter sing ndudohake iman minangka mburi sanggama Eucharistic. Komuni antarane badan kaya daging Kristus. Tekane ing ekstrem liyane minangka dalan sing paling cedhak nalika pendekatan positif lan negatif sing titik ora bali ing ngendi kabeh dibuwang menyang kesatuan sing ora bisa dipisahake.

Novel dening Antonio Soler utawa luwih babad acara combed liwat taun. Potret moralitas sing kadhangkala njeblug ing antarane larangan, pamrentahan lan dosa uga cedhak karo kabecikan saka kutub sing ngelawan, kaya meh kabeh sing ana lan nilai sing ngelawan ...

Acara nyata. Kasebut kanthi teliti didhelikake saka pepeteng taun seket nganti saiki. Imam sing bagéan saka kutha dianggep suci. Akeh sing duwe dheweke kanggo pencerahan. Kanggo wong liya, dheweke ora luwih saka wong bodho sing nggunakake agama kanggo nepaki kepinginan sing paling peteng. Apa misbyah digunakake kanggo martir utawa kanggo najis sacrilegious?

Elevasi spiritual, upacara sensual, perkawinan erotis, pesta pora. Rahasia, dikelola dening rezim Franco lan dening Gréja, melu karakter iki, Hipólito Lucena. Bocah lanang sing mlebu seminari nguber bayangan Saint Bruno, tapa, meneng, lan pungkasane kebungkus ing legenda perversion. Iki critane.

Sampeyan saiki bisa tuku buku «El sacramento», dening Antonio Soler, kene:

Sacramento dening Antonio Soler
KLIK BUKU
tarif pos

Deja un comentario

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.

kesalahan: Ora nyalin