Jaran Trojan 12. Betlehem

Belen. Jaran Trojan 12

Don Juan José Benítez ngerti carane mbuwang pisto kaya wong liya. Seri Trojan Horse dheweke pantes dadi intelijen unggul ing inti, wujud, lan pemasaran. Kasunyatan lan fiksi nggawe rantai sing ora bisa dipisahake kanthi saben cicilan kaya tarian DNA sing menehi tandha nasib giliran. Y…

Terus maca

Para ibu, dening Carmen Mola

Para ibu, dening Carmen Mola

Wayahe putusan pungkasan teka kanggo Carmen Mola. Apa dheweke bakal ngetutake dalan sing sukses utawa para pengikute bakal ninggal dheweke yen dheweke duwe sirah telu ditemokake? Utawa…, ing nalisir, bakal kabeh gangguan digawe dening asal utawa ora saka telung penulis konco jeneng samaran ing…

Terus maca

All Summers End, dening Beñat Miranda

kabeh musim panas rampung

Irlandia ngandelake musim panas menyang Arus Teluk sing bisa tekan garis lintang Inggris, kaya spektrum laut sing aneh, kanthi suhu sing luwih nyenengake tinimbang wilayah liyane ing wilayah kasebut. Nanging aja salah, yen musim panas Irlandia uga duwe sisih peteng ing antarane ijo sing ora ana ...

Terus maca

Flame of Phocaea, saka Lorenzo Silva

Flame of Phocaea, saka Lorenzo Silva

Tekan wektune kreatifitase pangripta diluncurake. kanggo apik saka Lorenzo Silva menehi kesempatan kanggo nampilake novel-novel fiksi sejarah, esai, novel kejahatan lan karya kolaborasi liyane sing ora bisa dilalekake kayata novel papat tangan paling anyar karo Noemi Trujillo. Nanging ora lara kanggo pulih ...

Terus maca

Situs kasebut, dening Luis Montero Manglano

Situs kasebut, dening Luis Montero

Sapa sing ngomong genre petualangan wis mati? Iku mung prakara saka penulis kaya Luis Montero nyedhak karo tutul tartamtu saka suspense supaya kita kabeh bisa rethink sing ana sethitik kiwa kanggo nemokake ing donya iki lan apa usaha kanggo. Ana tansah…

Terus maca

Kabeh diobong, dening Juan Gómez-Jurado

novel Kabeh ngobong Gómez Jurado

Nggawa kita nyedhaki pembakaran spontan kanthi gelombang panas sing digawe panas sadurunge wektu, iki "Kabeh Burns" dening Juan Gómez-Jurado dadi luwih suffocate otak kita kanthi salah sawijining plot multi-sisi. Amargi ingkang dipuntindakaken dening panganggit menika inggih menika ngandharaken protagonisme ingkang dipungayutaken kaliyan plot-plotipun. Ora ana sing luwih apik kanggo iki ...

Terus maca

Lazarillo de Tormes, crita cilik sing apik

Buku Lazarillo de Tormes

Kasunyatan manawa novel kasebut minangka novel anonim bisa uga wis mbebasake penulis saka review ringkesan lan censorship ing jamane. Amarga diterbitake ing taun 1554, "Urip Lazarillo de Tormes lan rejeki lan kasangsarane", kaya sing diarani kanthi judhul lengkap, wis ...

Terus maca

La Costa de las Piedras, novel petualangan ing Mallorca

The Coast of Stones, dening Alejandro Bosch

Novel petualangan sing teka kanggo kita kanthi jeneng samaran Alejandro Bosch, bisa uga bakal ngrampungake titik misteri sing mbanjiri plot kasebut. Amarga crita njupuk saka komponen Magnetik sawijining ngulandara adhedhasar enigma sajarah. Disajikake kanggo acara kasebut kanthi warna sing sugih karo…

Terus maca

Plot dening Jean Hanff Korelitz

Plot dening Korelitz

A rampokan ing rampokan. Ing tembung liyane, aku ora pengin ngomong yen Jean Hanff Korelitz wis nyolong saka Joel Dicker bagéan saka inti narasi saka Harry Quebert sing sabenere uga nyolong ati kita. Nanging kebetulan tematik nduweni titik kebetulan sing apik ing antarane kasunyatan ...

Terus maca

Langit Biru, dening Daria Bignardi

Bignardi Langit Biru

Wis sawetara wektu wiwit patah hati ninggalake romantisme kanggo nggawe janjian ing psikiater, kaya saben anak tanggane. Nyritakake yen patah hati mentah njupuk dimensi liyane ing tangane Daria Bignardi. Amarga iki babagan undressing miseries sing padha ninggalake ing kadhemen kadhemen sadurunge Universe sing ...

Terus maca

kesalahan: Ora nyalin