Kebijakan Cookie

1. introduksi

Selaras karo pranata artikel 22.2 UU 34/2002, 11 Juli, babagan Layanan Masyarakat Informasi lan Perdagangan Elektronik, Pemilik ngandhani yen situs web iki nggunakake cookie, uga kabijakan koleksi lan perawatan. .

2. Apa sing diarani cookie?

Cookie minangka file prasaja cilik sing dikirim bebarengan karo kaca situs web iki lan browser sampeyan Cookie minangka file sing diundhuh menyang komputer nalika sampeyan ngetik kaca web tartamtu. Cookie ngidini kaca web, ing antarane liyane, kanggo nyimpen lan njupuk informasi babagan kabiasaan browsing lan, gumantung saka informasi sing ana lan cara sampeyan nggunakake peralatan, bisa digunakake kanggo ngenali sampeyan.

3. Jinis cookie digunakake

Situs www.juanherranz.com nggunakake jinis cookie ing ngisor iki:

  • Cookie analisis: Yaiku wong-wong sing, dianggep apik karo situs web utawa pihak katelu, ngidini jumlah pangguna diitung banjur nindakake pangukuran statistik lan analisis panggunaan situs web kasebut. Kanggo iki, pandhu arah sing digawe ing situs web iki dianalisis kanggo nambah.
  • Cookie pihak katelu: Situs web iki nggunakake layanan Google Adsense sing bisa nginstal cookie kanggo tujuan pariwara.

4. Aktivasi, mateni lan ngilangi cookie

Sampeyan bisa nampa, mblokir utawa mbusak cookie sing diinstal ing komputer kanthi ngatur opsi browser. Ing pranala ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake instruksi kanggo ngaktifake utawa mateni cookie ing browser sing paling umum.

5. Pènget babagan mbusak cookie

Sampeyan bisa mbusak lan mblokir cookie saka situs web iki, nanging bagéan saka situs ora bisa dienggo kanthi bener utawa kualitase bisa kena pengaruh.

6. Rincian kontak

Kanggo pitakonan lan / utawa komentar babagan kabijakan cookie, hubungi kita:

Juan Herranz
email: [email dilindhungi]