Sewu wengi tanpa sampeyan, Federico Moccia

Sewu wengi tanpa sampeyan
Kasedhiya ing kene

Penyayang narasi jambon saka Federico Moccia, bisa uga panganggit lanang sing paling misuwur ing jinis label literatur asring banget minangka wanita khusus, dheweke bali karo petualangan anyar kanggo ati sing kepengin ilang, lali, semangat saiki utawa mbesuk ...

Sewu wengi tanpa sampeyan utawa sewu wengi tanpa turu. Amarga meh 500 kaca kasebut njanjeni akeh kedadeyan, petualangan lan kesalahan romantisme sing paling semangat.

Ringkesan: «Sawise ngaso ing Rusia, saiki wis tekan wektu Sofia ngaturi urip tresnane. Dheweke ora bisa terus nylametake saka biyen, kasepen ing bebrayan, utawa sejarah sing semangat lan rusak karo Tancredi, lan mutusake bali menyang Roma. Ing perjalanan menyang Sisilia kanggo ngunjungi wong tuwane, dheweke bakal nemokake rahasia kulawarga sing bakal mengaruhi dheweke. Kangge, Tancredi ngetutake kabeh lakune; Dheweke minangka wong sing tresna lan ora nate nyoba kaping pisanan. Nanging Sofia ora percaya karo dheweke… Apa bakal ketemu maneh? »

Sampeyan saiki bisa tuku novel Sewu Wengi Tanpa Sampeyan, sing anyar dening Federico Moccia ing kene:

Kasedhiya ing kene

Deja un comentario

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.

kesalahan: Ora nyalin