3 buku paling apik dening Laura Esquivel

Orisinalitas dadi pemicu sukses. Banjur sampeyan kudu nganggep kesempatan lan endi-endi. Aku ngomong amarga Laura Esquivel tekan langit ing novel kanthi novel asli sing pungkasane pas wektune, ing kasus iki ora prelu ubiquity (eufemisme kanggo ngobrol babagan kontak lan bapak baptis ...)

Coklat agua para coklat minangka karya asli sing dilebokake ing imajinasi populer minangka novel sing kudu diwaca. Dadi gerakane ing lingkaran sastra setengah jagad, ngilangi rekor pirang-pirang taun nganti pirang-pirang taun ing wiwitan taun 90an. Realisme magis sing digawe pamer novel bisa ngubah lan ngunggahake pawon menyang ranah emosi ... nanging ayo mengko ngomong babagan dheweke, ing posisi sing cocog karo peringkat tartamtu.

Kanggo liyane, Laura Esquivel nggawa karyane sing kecemasan sing diwarisake saka naturalisme, kanthi bagean sing tragis lan dorongan menyang sublimasi, fantasi positif nggawe pengalaman lan ketahanan minangka fokus manungsa sing bisa dianggep wiwit nimbang tetep urip saben dina anyar. . Kesan umum banget sing entuk nuansa ing masing-masing proposal narasi penulis iki, sing wis diwenehake politik Meksiko sawetara taun saiki.

3 novel sing disaranake dening Laura Esquivel

Kaya banyu kanggo Coklat

Pawon, kuliner wis katon, ing sejarah pustaka, nanging nganti wayahe buku iki muncul, ora ana kunci fiksi sing menehi pinunjul ing pawon, seni lan kesenengan gastronomi. . Katresnan kanthi aroma pot lan seduction minangka persiyapan kanggo menu sing paling kuat. Alchemy gastronomi kanggo nggoleki elixir katresnan.

Ringkesan: Novel sing kaget lan ora iso dilalekake, sing temane kalebu katresnan sing mokal, kanggo nggayuh protagonis sing bakal nggunakake seni kuliner.

Kanthi serial serial lan nggawe saben bab kanthi resep, crita gaib iki nggawe gastronomi dadi kode sensualitas sing dimuat karo aroma sing nembus lan warna sing apik banget. Tita iku bocah cilik, dheweke urip ing peternakan karo mbakyune lan para abdi, lan sanajan ngerti manawa dikutuk ora bakal bisa nikmati katresnan amarga kudu ngrawat ibune, dheweke ora bakal nyerah marang Pedro.

Dheweke uga tresna karo dheweke, nanging dheweke bakal omah-omah karo mbakyune Rosaura supaya bisa tetep cedhak karo dheweke. Tita ngungsi ing pawon lan masrahake awake dhewe kanggo nyiapake piring gaib sing bisa ngowahi emosi lan prilaku wong sing nyoba, ngenteni nasibe sing tragis bisa kawujud.

Klik buku

Succulent intim

Wani nulis bagean kapindho karya sing asli tenan, mesthi bakal nyebabake frustrasi lan kuciwane ing antarane para pamaca. Luwih saka padha ora bisa duwe efek sing padha yen faktor kejutan wis ilang.

Dadi, Laura Esquivel pancen cerdas banget lan banjur menehi buku hibrida iki ing antarane fiksi lan realita, ing antarane anekdot crita lan kasunyatan katresnan masak lan asumsi kekuwatan seni mulia iki kanggo keseimbangan fisik, emosional lan malah kiamat

Ringkesan: Mambu, rasa, pot lempung, sensasi fisik lan libinid nyiyapake resep, seneng pot lan woh-wohan: kabeh ana ing Laura Esquivel, ing resep-resepe, crita-critane. Kompilasi ide, resep lan tips sensasional, kabeh diobong karo geni pawon, saka penulis coklat Como agua para.

Saiki ana minat sing akeh ing gastronomi, ora mung babagan pasugatan nanging uga ritual persiyapan lan kabeh jinis rasa sensual lan muatan emosi sing saben wong nuduhake saben dina.

Karya urip sing nggabungake otobiografi, esai, crita lan buku masak, nalika Laura Esquivel nyedhaki para pamiarsa supaya bisa ngobrol kanthi pribadi, ing antarane pot lan kompor.

Laura Esquivel nerangake pentinge masak nalika pulih kontak karo bumi lan woh-wohan, nyritakake kepiye dheweke nggawe karakter coklat terlaris Como agua para coklat lan kalebu buku resep-resep delicacies Meksiko sing apik lan enak. Risalah asli babagan visi wanita ing jagad iki.

Klik buku

Biyen sing ireng

Puluh puluh taun mengko, bisa uga ya ... Kanthi teka saka pamaca generasi anyar, bisa uga dipertimbangkan kanggo ngatasi masalah maneh Kaya banyu kanggo Coklat nalika ndeleng fiksi anyar.

Ringkesan: Novel iki luwih mbukak. Terus duwe titik klaim kanggo wanita, nanging ing wektu sing padha uga menang ing kritik sosial, ing individualisme sing gedhe banget sing mung nyengkuyung gambar, penampilan, jagad sing ora ana eseman plastik. Sing jelas yaiku cathetan umum ing antarane crita loro kasebut yaiku katresnan.

Ing jagad sing nyimpang babagan moral lan emosional, mung katresnan sing bisa dadi tali urip, nanging bisa uga ilang, nanging bisa uga ora umum. Seneng ana sing bakal tetep. Yen sampeyan ora pengin dadi salah sawijining bayangan sing ngubengi jagad iki, siji-sijine harapan sampeyan bisa tresna. Pasrahake dhewe, amarga kedadeyan ing novel iki.

Klik buku

Deja un comentario

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.