3 buku Kate Morton paling apik

Akeh panganggit sing ngupaya keseimbangan magis ing antarane zat lan wujud, antarane tumindak lan refleksi, ing antarane tema lan struktur sing pungkasane ningkatake level paling laris ing donya. Ana sing pungkasane dadi master ketegangan narasi kayata Joel dicker karo teka-teki saka jaman biyen nganti saiki lan mbesuk tanpa nate ngidini sampeyan kesasar ing transisi. Liyane minangka master seni tradisional novel klasik, kayata Ken Follett, sawetara liyane kaya Stephen King saged njebak kita ing kulit karakter sing pancen empati.

Apa Kate morton minangka kautamaan antarane dinamisme lan ambane alur, antarane pementasan lan refleksi sing katon saka paraga. Kanthi ngatur saldo literatur tali kanthi sukses, saben masalah sing dibahas bakal rampung. Amarga siji-sijine kepastian yaiku kepiye crita sing dicritakake luwih penting tinimbang sing dicritakake.

Ing taun 2007 ing Novel pertama Kate Morton, Omahé Riverton, lan kanthi sukses langsung lan replika efek sastra Kate Morton, pangarang sing nyedhaki genre misteri saka perspektif sing luwih jembar, kanthi akeh aspek anyar sing pungkasane nyebabake aliran novel sing mesthi kaget para pamaca kabeh jagad.

3 Novel sing Disaranake dening Kate Morton

Omahé Riverton

Grace Bradley minangka wanita tuwa sing nyenengake, kanthi tampilan sing jero lan alus. Nenek khas sing sampeyan pikirake yen saben lipatan kerut duwe pengalaman saka wektu sing adoh banget.

Nanging kasus Grace Bradley luwih seneng karo wanita sing, nalika dheweke tuwa banget ing ngarepe pati, mutusake kanggo nyritakake bab sing paling ala ing uripe. Dheweke ngerti manawa cara paling apik yaiku menehi kesaksian babagan kedadeyan kasebut kanthi nyata, kanggo putune Marcus.

Dadi, kita mlebu crita sing apik banget wiwit wiwitan abad kaping rong puluh, kanthi swasana sing diwadhahi klasifikasi jaman semana. Grace menyang omah Riverton kanggo kerja ing layanan kasebut. Apa sing kedadeyan saka wektu kasebut diterjemahake dadi narasi plot sing semangat, kanthi corak sing kaget nalika atmosfer abad kaping nembelas sing misterius ing wiwitan abad kaping rong puluh.

Bunuh diri saka pujangga Robbie Hunter nuntun kita wiwit saiki, ing endi sawijining film dokumentasi disiapake babagan karakter sing biyen, sing ditemokake kabeh kasunyatane ...

KLIK BUKU

Pamitan pungkasan

Yen debut Kate Morton minangka puncak popularitas anyar ing genre misteri, novel iki diterbitake sawetara taun mengko lan diselehake karo buku liyane, mbalekake inti sing padha karo masa lalu minangka kolam banyu peteng sing ndhelikake kasunyatan sing mbebayani. lumahing

Ilang saka cilik Theo bali ing taun 1933 ing antarane gunung lan lembah liar minangka penutupan sejarah dramatis ing papan kasebut. Bocah lanang miskin mau ora nate dingerteni lan kasusahan kasebut nyebar lan meksa kulawargane ninggalake papan kasebut.

Sadie Sparrow minangka inspektur polisi London sing ngentekake wektu plancongan dheweke ilang ing ijo saka Cornwall sing ditemoni Laut Celtic sing ngamuk.

Ajaib kasempatan, kaya magnetisme sing ora bisa dipungkiri, nggawa Sadie menyang papan sing kebak gema ing jaman biyen, nalika urip Theo dilereni amarga ora mesthi lan wedi.

KLIK BUKU

Ulang taun rahasia

Dina-dina pungkasane Dorothy dadi gempa bumi ing rahasia sing ana gegayutane karo kabeh kulawarga lan sadurunge Dorothy dhewe debat babagan relevane mula ana kasunyatane, ngganggu kabeh.

Kanthi cara tartamtu, Laurel Nicholson uga melu ndhelik dadi rahasia minangka mbakyu, nyatane dheweke siji-sijine sing duwe kunci ngakses papan kasebut ing jaman biyen kanthi detail sing didhelikake sing katon nganggu.

Misteri kasebut diwiwiti wiwit taun 1961, nalika Laurel wis dadi bocah wadon sing duwe ilmu lan kudu ngungsi saka prastawa kasebut. Saiki Laurel dadi aktris kanthi karier dawa lan sawise pirang-pirang taun ing panggung, dheweke nganggep yen dina ulang taune ibune pungkasan dheweke kudu ngerti apa sing nyebabake kedadeyan taun 1961 kasebut.

Kabeh diwiwiti sadurunge, bali ing taun 1941 ing London. Plot kasebut pindhah menyang irama panemune Laurel lan sedulure Gerry, pengkhianatan, tragedi, slamet ing sawetara taun angel lan peteng ing Perang Dunia II.

Antarane buku-buku lawas lan foto-foto saka jaman liyane, kita nyipta crita sing menehi respons lengkap babagan kabutuhane kita supaya bisa nemokake misteri kulawarga Nicholson.

KLIK BUKU

2 komentar babagan "3 buku Kate Morton paling apik"

Deja un comentario

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.