3 buku paling apik dening Jonathan Coe

Kabeh duwe ruang ing literatur, sanajan canggih formal minangka alat sing dingerteni kanggo entuk landasan sing luwih gedhe ing latar mburi sing meh kritis ing kasus Jonathan Koe, Coe sing ngerti carane nggawe novel kasebut dadi geni dhewe, ing endi dheweke ngobong kesombongan lan adat istiadat kanthi pena sing digawe saka geni urip.

Sing paling apik yaiku bisa nikmati kabeh pilihan, kaya ing musik utawa ing aspek kreatif liyane. Sanajan bener yen mlebu Coe kanthi jaminan kepuasan maca, sampeyan kudu luwih angel ing latihan maca kaya pelari sing nyiapake maraton.

Sawise sampeyan siyap ngrusak kanthi intelektual karo novel sing sarat banget, sampeyan bakal bisa ngrasakake rasa nesu, kanthi ironi cerdas sing ngisi semangat kritis.

Kabeh iki tanpa dilalekake Coe minangka tukang bingkai ireng sing apik, sopan santun, saiki lan malah introspektif, campuran antara Milan kundera y Dashiell hammett, diduweni miturut wayahe dening siji utawa referensi liyane. Babagan sing apik yaiku pangarang sing ngerti fiksi minangka plot sing dienggo nganggo bahan liyane kanggo nggoleki novel sing ora ana watese. Lan Coe mesthi sukses.

3 Buku Paling Disaranake dening Jonathan Coe

Udan sadurunge udan

Ing judhul iki kanthi gema eksistensial lan alami, kita nemokake crita antarane intim lan eksistensialis. Amarga ngrungokake paseksen penting babagan Bibi Rosamond dening ponakane Gill lan putrine menehi crita yen bisa uga kabeh kudu direkam sadurunge kita mati kanthi bebener sing paling nyata, sing meh ora nate diandharake.

Kaset sing ditinggalake Rosamond dudu kanggo Gill, kanggo dheweke minangka bagean katelu saka warisan nyata, dituduhake karo sadulur liyane lan Imogen sing aneh, bocah wadon sing wuta kasebut meh ora ana sing kelingan apa-apa, nanging dadi sepele. ing gesang Rosamond.

Nalika Gill ngrungokake swarane bibi lan ngubungake menyang foto sing grafis nyathet narasi kasebut, dheweke nemokake manawa tanpa ragu manawa pemilik paling apik warisan kasebut yaiku wanita wuta sing ora dingerteni. Nanging Rosamond pungkasane uga pengin duwe wong ing kulawargane ngrungokake omongane sing anumerta yen Imogen ora katon.

Lan apa sing ditemokake Gill ing tembung kasebut bakal nglacak takdir sing ditulis ing jiwane saka titik asal sing pungkasan sing pungkasan nerangake kabeh sing ana.

KLIK BUKU

Expo 58

Ing taun 1958, sing dipandu Coe yaiku setaun, ing tengah perang adhem, ing endi Brussels mbukak kanggo jagad iki minangka kutha sing dadi tuan rumah Expo sing cocog sing bakal diwiwiti Atomiun sing apik, sing bakal padha karo game kasebut atom minangka simbol budaya sing beda-beda.

Nanging acara kasebut katon apik banget kanggo Coe nyisipake crita spionase histrionic, humor lan satira babagan diplomasi, politik internasional, ketegangan sing khas nalika spionase lan intelijen ...

Dumugi ing Brussels, Thomas Foley, pegawai negeri maju saka negarane ing Inggris sing pungkasane kudu sinau kanthi tugas spionase tingkat pertama kanthi cepet nalika jagad pribadine ngalami gempa derajat paling dhuwur.

Humor lucu nanging cerdas, terus nganggo plot John Le Carré lan pungkasan sing apik banget ing babagan moral babagan keputusan sing dijupuk ing urip.

KLIK BUKU

Kesepakatan!

Judhul sing wis nuduhake sindiran lan ironi kanthi kahut empleks penulis Inggris iki. Maneh dheweke nyamar crita minangka novel detektif kanggo inokulasi humor tartamtu (ing kasus iki kritis banget).

Kulawarga Winshaw duwe kekuwatan lan pengakuan sing cukup kanggo ngrasakake pimpinan anyar ing masyarakat sing diwenehake lan diremehake miturut kapitalis.

Kanthi kaasaman humor sindiran sing sawise ngguyu pungkasane ninggali sisa-sisa rasa nesu lan sing bisa mbukak kabeh jinis rasa malu sosial lan politik, komposisi saben Winshaws digawe saka komunitas Inggris sing rusak ing kedadean pungkasan nalika Penampilan lan tembung sing apik mung patina sedhih tumrap ngreksa status ing ndhuwur kabeh wong.

KLIK BUKU

Deja un comentario

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.