Buku sing kudu diwaca sadurunge mati

Apa judhul rada pretentious luwih apik tinimbang iki? Sakdurunge mati, ya mung sawetara jam sadurunge njupuk, sampeyan bakal nyekel dhaptar sing kudu diwaca lan sampeyan bakal nyabrang bakul paling laris saka Belén Esteban sing nutup bunder maca urip sampeyan…

Iku ora kanggo kurang kanggo nggawe Lawakan bab entri iki amarga judhul iki mung disaranake kanggo kula dening blogger liyane uga darmabakti kanggo nulis bab buku. Lan ana akeh dhaptar lan mbandhingake ing Internet sing kanggo ngarahake ndhuwur ora ana pilihan liyane nanging nyerang maca rata-rata lan ujar: hey, kanca! Apa sampeyan ngerti yen sampeyan ora bisa ngalahake tanpa maca 3, 5 utawa 15 buku iki?

Dadi ing kene kita bakal nyoba eksperimen khusus ing literatur ekstrem. Extreme amarga… sapa sing arep Google: «buku kanggo maca sadurunge mati» Yen sampeyan ora duwe ing perspektif kanggo menehi dhewe kanggo trip pungkasan?

Muga-muga sampeyan duwe sawetara wektu kanggo nemoni aku. Yen sampeyan duwe sawetara jam sadurunge ninggalake forum, mung butuh sawetara menit kanggo ilang ing kene.

Banjur sampeyan turu ing amben kanggo ngadhepi wacan penting. Sawetara wacan sing ora bakal njamin sampeyan swarga, nanging paling ora bakal menehi paliatif intelektual kanggo ngrampungake pakaryan kanthi apik. Dadi sampeyan bakal seneng alesan agonizing kaya narkotika reconciling, sadurunge lumaku saka kene kabeh liwat. Quixote sadurunge pungkasan lan mung lucidity gesang.

Buku-buku penting sejarah sastra

Tanganku salib

Aku sing kurang ajar Ambang Paco lan aku arep menehi rekomendasi bukuku, mula kita wis teka. Iki minangka uchrony nalika Hitler nyritakake apa sing kedadeyan ing uripe nalika dheweke lolos saka bunker. Wong sing kondhang, wong sing dimangsa musuhe...

Aku ora tau nulis kaya iki lan ora bakal nulis maneh. Amarga mine luwih novel misteri, fiksi ilmiah, crita lan ramblings gagal saka penulis gagal. Sing sanajan kabeh tetep seneng ngetik kaya kerdil (karo sepuluh driji, kaya sing gedhe-gedhe. Ora ana hubungane karo wong sing buta huruf digital kanthi driji indeks sing lincah). A placebo dhewe-administrasi dhewe ing ngarepe komputer, ndeleng carane karakter lan plot lair lan mati. Yen iku ora ateges dadi penulis ndhuwur kabeh liyane, Gusti Allah rawuh lan ngandika mangkono.

Lan yen bukuku wis rampung lan sampeyan ora mikir yen sampeyan kudu maca sadurunge mati, mesthine amarga sampeyan wis ngenteni wektu paling suwe ing antarane kaca kasebut. Banjur sampeyan bakal mikir babagan maca maneh kanggo nggedhekake wektu urip dadi menit anyar sing dadi langgeng ing antarane kaca lan kaca. Banjur sampeyan bakal matur nuwun kanggo nambah dina pungkasan. Lan sing bakal dadi paling nandur modhal 5 euro kurang ajar urip.

Lengan salibku, Juan Herranz

ngono wae? Ya, kaya ejakulasi dini sing durung nate dakkandhakake, kaya ngono. Dina iki aku ora krasa terus nggawa sampeyan nyedhaki buku-buku paling apik ing sejarah, bisa uga sesuk ... Bon voyage.

tarif pos

Deja un comentario

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.

kesalahan: Ora nyalin