3 buku paling apik dening Alejandro Jodorowsky

Lan kita teka ing salah sawijining orkestra pria kasebut, kreator sing beda-beda sing wis main meh kabeh gaya ing literatur paling jembar, ing sinematografi lan teater, seni grafis lan pidato minangka terapi.

Mesthi, maksudku wong Chili universal Alejandro Jodorowsky (liyane, kanggo aku, universal huruf Chili bebarengan karo Roberto Bolaño), ahli waris surrealisme nanging ing aspek sing meh terapeutik pungkasane nyedhaki kreatif kanthi kemurnian sing ditawakake dening pangurang menyang khayal, jero menyang semaput ..., sumur lawas sing mung nggawe kreator gedhe sing bisa bali ide lan proposal sing apik kanggo urip lan warisan sing digawe.

Ing bagean literatur, aku wani ngomong ing kene, buku Jodorowsky sing umure wis 90 taun, nawakake lanskap sing jembar saka fiksi ilmiah nganti filsafat, cagak-cagak sing kadang katon ana gegayuhan karo nalar lan nglembara lan, pungkasane, dicakup ing pirang-pirang karya genre fantasi sing pungkasan nggabungake filsafat sing paling proyektif.

Nanging cedhak karo sawijining gagasan babagan Panulis Jodorowsky yaiku nolak panemuan sing kudu digawe dening awake dhewe, tanpa katemton liya kajaba mung ide yen ana kedadeyan sing hebat mbukak ...

3 buku sing disaranake dening Alejandro Jodorowsky

Incal

Ya, kita miwiti karo komik, buku komik digawe mahakarya. Sapa sing ora miwiti maca komik? Sapa sing ora kepincut karo buku-buku kasebut sing akeh adegan lan tumindak ing antarane teks sing cocog karo saben gerakan? Jodorowsky dadi karya iki minangka salah sawijining jinis ilustrasi paling gedhe.

Mesthine, kanggo ngrembug babagan regane karya iki, kita ora kudu ngilangi produksi gabungane karo Jean Giraud. Nanging sing penting yaiku narasi lan gambar kanggo ningkatake jagad komik menyang level liyane.

Ing setelan CiFi 100%, ing endi John Difool sing hambar kudu njupuk peran minangka pembebas galaksi. Lan ing perjalanan liwat jagad anyar karo Deepo sing ora bisa dipisahake lan asistene, John Difool pungkasane dadi modernitas Ulysses, ngadhepi jagad sing ora dingerteni sing kudu mbukak imajinasi lan uga pemahaman kanggo nikmati lelungan sing unik ing wates orane kita.

KLIK BUKU

Cara Tarot

Esoterik ora bisa asing karo wong lanang kaya Jodorwsky. Lan sanajan ing ngisor iki nganggep jinis prekara kasebut minangka plasebo jiwa, tingkat pendalaman budaya gaib Tarot tumrap interpretasi pirang-pirang aspek manungsa, entuk titik dhasar ilmiah ing karya iki.

Kanthi kertu tarot pitung puluh wolu, interpretasi eksponensial bisa dilindhungi kanggo sapa wae sing golek wangsulan, kanthi kombinasi kaya ngimpi amarga gambar sing nyipta, mitologis lan spiritual amarga konsep sing dikandung.

Nalika Jodorowsky diwiwiti ing Paris, teruse surealisisme yaiku Gerakan gupuh, bagean saka gunung es sing ana ing dununge, tanpa eling, selawase menehi tandha pangarang sing, liwat terapi adhedhasar Tarot, lan menehi nilai akeh simbol pribadi utawa umum, ing imajiner sing nyipta praktis agama anyar interpretasi, tumrap wangsulan sing paling penting babagan sapa sejatine kita, babagan takdir lan babagan kemungkinan nyata kebebasan kita.

KLIK BUKU

Manual Psikomagis

Kepiye manawa bisa uga, ilmu babagan "ilmu" tartamtu, ahli warise Tarot, lan dikembangake dening Jodorowsky saka imajinasi sing nyenengake, nemokake manawa kompilasi sing bisa menehi inspirasi marang para pamaca bisa sabar, percaya diri kanggo entuk perspektif anyar ngadhepi pirang-pirang masalah sing nyebabake kita ora cocog ing antarane subyek sing subyek lan obyektivitas sing bisa dadi komposisi gaib sing diiringi simfoni kosmik, irama sing digawe ing big big bang sing dianggep minangka wiwitan game, amarga surat sing ora dingerteni nanging sarat karo arti.

Tutorial iki, kanthi cara liya, dudu panacea rasa seneng utawa kesejahteraan, yaiku ngerti carane nyedhaki kahanan nalika main, trik sing ngadhepi kita kanthi urip kasar lan peteng sing mesthi ora nguntungake. saka ngendi kita bisa mungkasi cara nggawe sing paling apik.

Penyembuhan diwiwiti saka pemahaman subyektif sing, ing endi, plasebo interpretasi kita babagan lakon, langkah-langkah penting kita, nulis skrip paling apik kanggo ngatasi kemunduran.

KLIK BUKU

1 komentar babagan «3 buku paling apik saka Alejandro Jodorowsky»

  1. Bagean sing diremehake ilmu pengetahuan, bagean sing dikuwatirake Freud, nanging sing dianggep akademisi minangka bagean sing paling kuat lan kuat, nanging ilmu pengetahuan ora peduli karo perkara kasebut. Alejandro, wis ngerti cara mriksa alam semesta internal tanpa wates sing diduweni. Jagad objektif sing ana ing dununge lan uga ngrusak, saya suwe saya adoh saka upaya nembus lan ngerti, alam semesta subyektif.

    jawaban

Deja un comentario

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.