Misteri Omah Abang, dening AA Milne

Misteri Omah Abang, dening AA Milne
klik buku

Ing bayangan saka Connan doyle, pelopor genre detektif, lan ana pengaruh jaman biyen Edgar Allan Poe sing uga negesake babagan jinis genre noir saka perspektif sing paling apik, awal abad kaping rong puluh taun yaiku buku-buku misteri babagan tantangan detektif sing ana gegayutane karo sing maca lan nantang akal penulis dhewe sing lungguh ing mejane, pasar dibukak kanthi sukses . Agatha Christie Dheweke minangka narator sing paling misuwur, produktif lan terkenal ing jinis iki, sing saiki uga dadi asal usul lan pedoman kanggo kabeh sing katon ireng utawa ireng.

Malah penulis kaya Milne, malih dadi narasi bocah-bocah kanthi sukses cukup, pungkasane tundhuk karo jinis genre liyane sing adoh saka pakaryan sing biasane. Lan iki novel «Misteri omah abang» Pungkasane dadi karya khusus banget sing ngasilake kesegaran babagan proposal khas kurungan karakter sing digantung misteri gelap sing biasane ana ing kejahatan lan motif ...

Patemon antarane paraga ing crita kasebut adhedhasar undhangan saka Mark ABlett, pemilik kuat perkebunan gedhe ing pedesaan Inggris sing mulia. Omah kanthi macem-macem kamar lan terisolasi saka jagad iki, dadi jagad raya ing endi kabeh kalebu kepribadian sawetara karakter sing diwenehake marang kita kanthi sikat sikat, kanthi rahasia lan hubungan sing ana ing antarane.

Nggoleki sapa sing mateni adhine tuan rumah bakal ana gandhengane karo kapasitas deduktif saka sing maca, sing bakal ngliwati layar ing tangan Anthony lan Bill, penyidik ​​ad hoc, sing dipeksa kabutuhan.

Mung ..., mesthine, jejak tartamtu saka panulis iki sing mung nemoni siji karo genre detektif, luwih apik tinimbang sadurunge amarga ana kebingungan lan ketegangan narasi. Kanthi banyolan dosis sing gedhe lan dibebasake saka struktur novel anyar iki, plot kasebut nuntun sampeyan menyang pojokan lan crannies tartamtu sing ora bisa diprediksi nanging ing wektu sing padha karakter sing cedhak banget.

Nganti kasunyatane diwiwiti babagan kasunyatan ing papan omah sing ditutup. Lan ora preduli yen sampeyan wis nulis cathetan, sampeyan mesthi bakal bingung, uga kanthi mesem ...

Sampeyan saiki bisa tuku novel The Mystery of the Red House, novel modern saka AA Milne, ing kene:

Deja un comentario

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.