Lentera Gedhe, dening Maria Konnikova

Panulis sadurunge dheweke dadi pemain poker, Maria Konnikova Dheweke teka ing game game kertu saka drive saben narator sing pengin nyedhaki setelan narasi anyar kanggo ngrampungake konteks kasebut. Kita nambah gelar doktor ing bidang psikologi lan nemokake versi canggih versi Pelayo Rusia.

Kanggo kesusu, Maria maca buku babagan kabeh babagan poker. Kepentingane kanggo keseimbangane antarane kasempatan lan kemampuan kanggo nggawe psikologi minangka senjata penting kanggo main kertu ala utawa ngajak mungsuh mikir kanthi beda. Sawetara ujar manawa game kasebut iku dadi matématika lan ana sing ngerti, ing ndhuwur kabeh, pitakonane yaiku, sabenere, nambah lan nyuda kekarepan ing sisih endi wae.

Ing taun 2016 Maria Konnikova dadi tertarik karo peran sing dimupangatake ing urip kita lan nganti kabeh perkara sing kedadeyan bisa dikendhaleni. Kanggo ngerteni, dheweke mutusake nyelehake jagad poker saka awal lan ndeleng manawa dinamika game iki migunani sajrone urip saben dina. Dheweke ora bisa curiga yen sajrone sawetara wulan, dheweke bakal ora ngerti pirang-pirang kertu sing kudu dadi juara poker internasional lan menang luwih saka telung atus ewu dolar ing arena pria lan wanita sing kompetitif.

Nalika ngiringi penulis liwat seluk-beluk game nganti ndhuwur, kita bakal nemokake kabeh sing bisa dicethakake poker babagan tumindak manungsa, nggawe keputusan, manajemen frustrasi utawa peran kasempatan ing urip kita.

Antarane petualangan epik lan literatur paling populer, Konnikova mbukak lawang kanggo jagad sing nyenengake lan ngajak kita kenal luwih akeh lan main kertu kanthi cara sing paling apik. Crita sing apik banget wis dadi salah sawijining kejutan sastra Amerika.

Sampeyan saiki bisa tuku buku "The Great Lantern", dening María Konnikova, ing kene:

Bluff gedhe
KLIK BUKU

tarif pos

Deja un comentario

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.

kesalahan: Ora nyalin