Plot dening Jean Hanff Korelitz

A rampokan ing rampokan. Maksudku, aku ora pengin ngomong yen Jean Hanff Korelitz nyolong Joel dicker bagean saka inti narasi sing Harry Quebert sing sabenere uga nyolong ati kita. Nanging ketepakan tematik nduweni titik kebetulan sing apik ing antarane kasunyatan lan fiksi amarga loro plot nggawa kita ing antarane ambang babagan nyalahi panggunaan karya sing disusun dening wong liya, kalebu wong ireng ...

Harry Quebert ing pitakonan diarani wektu iki Jake. Mung yen masa depan narasi dheweke luwih nuduhake Markus sing kepengin banget marang kamulyan penulis sing misuwur ing donya. Nanging mesthi, ora ana sukses tanpa invoice nalika siji kabeh pemilik saka karya presented. Lan Jake ora adoh ...

Nanging…., lan ing kene ana bagean sing apik, kaya nalika genre narasi anyar mbukak amarga imajinasi sawetara jenius, Korelitz bisa nuwuhake cabang-cabang anyar, gagasan sing luwih seger, lan barang anyar sing ora dikarepake. Kaya salah sawijining conjurers sing ngapusi kita, penulis iki ora ninggalake pitunjuk kaya Dicker kanthi flashback sing terus-terusan. Ing kasus Korelitz, kabeh wis konsentrasi menyang implosion intuisi nanging ora tau dikalibrasi ing kabeh magnitudo pungkasan.

Nalika penulis enom mati sadurunge ngrampungake novel pisanane, gurune, novelis sing gagal, mutusake kanggo nerusake plot kasebut. Buku sing diasilake minangka sukses sing luar biasa. Nanging kepiye yen wong liya ngerti? Lan yen impostor ora bisa ngerteni sapa sing ditangani, dheweke duwe risiko sing luwih elek tinimbang kelangan karir.

Jacob Finch Bonner minangka panulis enom sing janji sing novel pisanan sukses. Dina iki, dheweke ngajar ing program nulis tingkat katelu lan berjuang kanggo njaga martabat sethithik sing ditinggalake; dheweke wis ora nulis, apa maneh diterbitake, apa prayoga ing taun.

Nalika Evan Parker, murid kang paling arrogant, marang Jake sing ora perlu bantuan kanggo nerusake novel amarga dheweke mikir plot buku-in-progress apik, Jake nolak dheweke minangka narcissist amatir khas. Nanging banjur. . . ngrungokake plot

Jake bali menyang trajektori mudhun karir dhewe lan nyiapake kanggo publikasi novel pisanan Evan Parker: nanging ora tau kelakon. Jake nemokake yen mantan muride wis tilar donya, bisa uga ora ngrampungake bukune, lan dheweke nindakake apa sing bakal ditindakake dening penulis apa wae karo crita kaya mangkene: crita sing pancen kudu dicritakake.

Mung sawetara taun cendhak, kabeh ramalan Evan Parker wis kelakon, nanging Jake minangka penulis sing seneng sukses. Dheweke sugih, misuwur, dipuji lan diwaca ing saindenging jagad. Nanging ing dhuwur urip anyar kang mulya, kang ditampa email, ancaman pisanan ing kampanye anonim medeni: Sampeyan maling, email ngandika.

Nalika Jake berjuang kanggo mangerteni antagonis lan ndhelikake bebener saka pembaca lan penerbit, dheweke wiwit sinau luwih akeh babagan murid pungkasane, lan apa sing ditemokake dheweke kaget lan nggegirisi. Sapa Evan Parker lan kepiye carane nggawe ide kanggo novel "pasti taruhan"? Apa crita sing bener ing mburi plot kasebut lan sapa sing nyolong saka sapa?

Plot, Korelitz
tarif pos

Deja un comentario

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.

kesalahan: Ora nyalin