About kula

Yo

Ing kene aku narik postur nalika surup. Sawetara taun wis kliwat wektu iku, nanging aku ora pengin ngganti foto. Bencana lumaku wektu lan wong ala liyane ...

Intine yaiku nalika sampeyan mbayangake nalika mbukak blog iki, aku nulis ulasan lan kritik utamane novel, nanging tanpa diskriminasi sing jelas. Sing durung dakwaca, wis liwat kanca sing maca apik utawa anggota kulawarga. Lan bebarengan kita nyusun ruang iki kanggo fobia sastra lan fobia kanthi ukuran pertama.

Mesthi wae, njupuk kauntungan saka kasunyatan manawa Pisuerga ngliwati Valladolid, aku uga ngomong babagan bukuku, sing dakbuwangake wektu sithik sing isih ana. Amarga aku bisa ngelingi, lan tanpa ngerti cara nggunakake irungnya alesan sing luwih "nguntungake", aku nggawe pamrih dhewe minangka panulis novel lan kadang uga nulis buku riset.

Lan, apa wae sing pengin sampeyan critakake, sampeyan bisa critakake ing kene:

Kanggo liyane, yen sampeyan meksa maca, aku bakal njupuk kesempatan kanggo ngenalake dhewe kanthi luwih lengkap:

Aku lair ing Zaragoza tanggal 14 Juni 1975, ing wektu sing padha Real Zaragoza damel gol nglawan Barça ing perempat final Copa del Rey. Saka rumah sakit, ing jejere Romareda, bapakku ngrayakake tujuan lan kelairanku. Tandha apik minangka pemain bal-balan sing ora dikepengini amarga kemampuane kurang duwe bal ing antarane sikilku. Mungkin amarga iku, sawise entuk Diploma Universitas Pascasarjana Sosial, aku fokus ing hobi liyane, nulis, ndawakake cenderung lawas kanggo nggawe.

    Wiwit aku nerbitake novel pertamaku, ing taun 2001, Aku wis golek crita anyar lan wektu sing dibutuhake kanggo nulis. Ora ana sing dipeksa, dheweke muncul kanthi spontan utawa ana sing ngirim menyang aku lan pungkasane nggawe aku yakin. Proses kasebut digawe kanthi cara sing ora bisa diprediksi, supaya bisa dinormalisasi saben dina antarane imajinasi lan kertas.

    Mangkene, aku seneng karo profesi panulis kanthi cara dhewe. Nalika dak deleng maneh aku weruh, antarane gumun lan marem, ana rolas buku sing diterbitake: “Eling srigala","Kesempatan kaping pindho","Warta Cassandra","ngowahi","Wiwit bal-balan nganti bal-balan","Para pejuang Mesir","Ngenteni para malaikat", «El sueño del santo»,« Real Zaragoza 2.0 »« Legenda sing ilang »«Esas estrellas que llueven"Lan" lengen salibku". Motivasi supaya tetep nulis minangka ide anyar ditampilake.

                 PUBLIKASI:

  • Novel "Kenangan serigala" Editorial Egido, 2001
  • Novel "Kesempatan kaping pindho" editor Mira, 2004
  • Volume: "Cassandra News" Editorial Espiral, Bilbao, Juni 2006
  • Kolaborasi buku "Saka apa sing kita ana lan bakal terus dadi" Ejea 2002
  • Kontributor buku: "Saturnian Creatures" Aragonese Writers Association 2007
  • Editor Dossier "Pencipta Muda, 2.002" Klik kanggo njaluk bantuan
  • Dewan Editorial Majalah Sastra Daerah "Ágora"
  • Partisipasi ing majalah sastra "Criaturas Saturnianas" ing nomer 6 taun 2008
  • Penyunting utama buku memori SD Ejea. Juni 2008
  • Buku: "Para pejuang Ejea". Juni 2009
  • Novel: "Alter" Editorial Andrómeda - Koleksi Fantastic World. Maret 2010
  • Novel: "Ngenteni para malaikat" - Edisi Brosquils. Jan 2011
  • Co-editor dossier pameran bergambar María Luna: «Esencial y Cotidiano»
    - Novel: "El sueño del santo»- Deleng Editors. 2013
    -Novela: «Real Zaragoza 2.0» - Mira Editores. 2014
    -Volume: "Lost Legends" - Libros.com 2015
    - Novel: "Esas estrellas que llueven»- Deleng Editors. 2016 (bagean kapindho saka «El sueño del santo»)
    -Novel: «Senjata Salibku» - Amazon. 2016

AWARDS lan HORMAT:

  • Kontes Crita Hadiah 1 kaping 2002 Taun Enseñanzas Medias Cinco Villas XNUMX
  • Kontes Cerita Hadiah Pertama 1 Asociación Budaya Fayaná 2004
  • Kontes finalis internasional internasional Finalis "Pamaca ora sabar" 2004
  • Kontes Finalis X Shortist "Juan Martín Sauras" 2005
  • Finalis ing Kompetisi Fiksi Coyllur-Ilmu Internasional 2005. Peru
  • Kontes Final Cerita Finalis I Abaco 2006
  • Hadiah 1st XI Kontes crita hebat Gazteleku 2006
  • Kontes Bebungah 2 crita Museum Pertambangan Negara Basque 2006
  • Kontes Novel Singkat Hadiah Pertama XVII "Young Calamonte 1"
  • Bebungah kaping 4 III Kontes crita "Villa de Cabra del Santo Cristo 2007"
  • Penyebutan Khusus Unik, ing kategori novel, Anugrah Andrómeda 2007
  • Kontes Cerita Pendek Hadiah kaping 5 "Villa de Cabra del Santo Cristo 2008"
  • Kontes Finalis Juara Finalis VI Briareo. Cuenca 2008
  • Kontes Finalis "Cuentamontes" Elda 2008
  • Kontes Novel Seram Finalis "Villa de Maracena" 2008
  • Kontes Finalis XII Gazteleku de Sestao 2009 (…)
  • Kontes Shortlist kanggo Pengacara Mei-Juni 2010 Finalis

Sampeyan wis nyedhaki kabeh buku ing kene, ing sak klik:

KERTASEBOOK

KONSULTEN ING LIBRARY

 

NULIS ISI

Mupangate kinerja saya jembar ing jagad sastra, wis suwe wiwit aku gabung karo jagad panulis konten sing nyenengake. Kanthi pandhuan paling dhasar babagan ide sing bakal dibabarake, aku bisa nulis kanggo sampeyan teks sing asipat pribadi, entri kanggo blog utawa postingan sing bisa dipasang ing mesin telusuran Internet.

Nulis konten duwe trik. Tembung kudu luwih akeh tinimbang nyusun ukara. Siji-sijine kudu menehi saran, ngusulake, menehi motivasi, narik kawigaten, malah nyipta musik lan nyanyi pesen supaya bisa dingerteni para wong sing maca, kayata lagu sirine sing ora bisa ditolak utawa mbangkitake.

Pungkasane, kabeh nulis ora bakal mandheg dadi sastra; kanthi tujuan kanggo nuwuhake perasaan utawa ngirim ide; kanthi kekarepan kanggo gawe uwong yakin utawa minat kanggo nyampekano.

Kanthi nulis sampeyan sinau nulis. Sawise luwih saka limalas taun nulis surat lan surat liyane, kanthi rolas buku ing mburi aku lan atusan tugas nulis rampung, aku ngerti aku bisa mindhah ide lan konsep liwat literatur sing disengaja sing bakal dadi kabeh nulis konten sing apik.

Maju lan critakake apa sing pengin dakkandhani jagad iki. Ayo kula golek tembung sing paling apik.