Ing pandelenge naga sing awake, dening Mavi Doñate

Dadi wartawan validasi kabeh poin ing nimbang dhewe wong lelungan. Amarga kanggo nyritakake apa sing kedadeyan ing endi wae ing jagad iki, sampeyan kudu duwe kawruh dhasar kasebut kanggo nyritakake apa sing kedadeyan kanthi kredibilitas. Asil bisa uga, kaya ing kasus iki, jenis sastra lelungan kanggo nemokake kanthi lengkap kabeh sing dimasak adoh saka penampilan lan klise.

Mavi Doñate ngenteni pirang-pirang taun nyritakake apa sing kedadeyan ing China. Wektu nalika kita bisa nemokake kepiye carane "raksasa Asia" sing dirusak dadi pusat gempa anyar ing jagad iki. Nanging ngluwihi sesanti etnosentris sing kabeh wong asing diamati, wartawan kaya Mavi Doñate Herranz uga tanggung jawab nggawa kita ing China liyane. Ing Cina ing ngendi hakekat budaya, adat istiadat.

Amarga sanadyan iku bener sing China stands metu kanggo kurban donya luwih bayangan saka lampu ing pembangunan ekonomi lan sosial, iku perlu kanggo duwe panorama lengkap park prejudices sing bisa ngluwihi kanggo kabeh related kanggo negara iki.

China adoh. Iki minangka perkara pisanan sing disinaoni dening wartawan ing pungkasaning jagad sing durung nate digatekake. Nalika Mavi Doñate teka ing Beijing ing musim panas 2015 Kanthi vertigo sing ana ing weteng, dheweke ngrampungake impen sing wis ngancani dheweke wiwit cilik: dadi koresponden. Apa sing ora bisa dakbayangake yaiku aku bakal dadi bintang ing salah sawijining tahap paling informatif ing babagan pisanan ing abad iki.

Mavi Doñate duwe hadiah bawaan, campuran intuisi lan subtlety, kanggo crita. Akun pribadine babagan enem taun dheweke urip ing raksasa Asia, digawe saka kenangan lan swara sing ditinggalake saka informasi saben dinane, menehi kita potret terkenal China saiki. Kaca-kaca iki mbukak liwat kontras saka negara ing reinvention pancet lan njupuk kita saka politik internasional kanggo saben dinten gesang; saka modernitas unbridled kanggo tradhisi paling rumiyin bosok; saka bustle ing lurung-lurung kanggo perayaan Taun Anyar kanggo kasepen ing dina paling ala saka pandemi, lan padha ngelingake kita sing, kanggo puluh, kita wis urip karo bali menyang naga milenium sing ngenteni wayahe kanggo tangi.

Sampeyan saiki bisa tuku buku "Ing paningal naga sing siyaga", dening Mavi Doñate, ing kene:

KLIK BUKU
tarif pos

1 komentar babagan "Ing pandelenge naga sing wis tangi, dening Mavi Doñate"

Deja un comentario

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.

kesalahan: Ora nyalin