Antarane impen, dening Elio Quiroga

Antarane impen, dening Elio Quiroga
klik buku

Nalika Elio Quiroga dheweke mlebu ing jagad perfilman, koleksi geguritan uga katon ing transit kasebut liwat editorial saben penulis utawa penyair sing isih enom.

Nanging kanggo ngomong babagan Elio Quiroga saiki yaiku nimbang pencipta, pujangga, penulis skenario lan novelis multifaceted kanthi latar mburi saka nominasi Goya nganti penghargaan Minotauro 2015 sing bergengsi, sing dadi karya Fantasi utawa Fiksi Ilmiah paling apik ing taun iki ing Spanyol. .

Lan pancen lapangan fiksi sing fantastis utawa ilmiah dadi lapangan sing subur ing ngendi ide-ide bisa tansah tuwuh ing tengah-tengah antarane narasi lan sinematografi.

Lan ing kana kita nemokake novel anyar Antarane impen.

Ora ana sing luwih apik tinimbang papan kaya observatorium kenari Roque de los Muchachos, kanthi salah sawijining teleskop paling kuat ing donya, kanggo fokus novel iki kanthi titik claustrophobic lan kenang-kenangan film kasebut. "Swara" lan ing wektu sing padha culminating proposal sing alamat iki paling bisa diakses fiksi ilmiah, sing kita kabeh sing ing sawetara wusana mandheg kanggo ndeleng fascinated ing lintang-lintang.

Sonia lan Juan nggawe pasangan profesional lan pribadi sing sampurna. Loro-lorone padha tresna astrofisika lan watara sing passion kosmik padha uga palsu katresnan sing mung manunggal ing salawas-lawase.

Mung dening watesan "selawase", supaya ing tune karo alam semesta tanpa wates, ends munggah sneaking crita agawé sing ngringkes suspense psikologis, intrik, dosis apik saka teror lan irama sinematografi sampurna dipimpin déning direktur film dadi penulis .

Amarga Robert ora diundang menyang "bulan madu idyllic" menyang teleskop ing La Palma, ing ngendi pasangan kasebut nyiapake kanggo ngembangake proyek sing bakal nggawe dheweke sibuk sawetara dina. Nanging penampilan sing ora diduga minangka klimaks kanggo Sonia lan Juan.

Saking pundi kemawon ingkang kapengin ngiringi panyelidikipun lintang-lintang punika, sampun ngantos ngganggu pangimpenipun Juan, ngantos angsal bingkisan saking ingkang sampun dados tamunipun.

Sampeyan saiki bisa tuku novel Entre los Sueños, buku anyar dening Elio Quiroga, ing kene:

Antarane impen, dening Elio Quiroga

Deja un comentario

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.

kesalahan: Ora nyalin