Rahasia dobel saka kulawarga sing kurang, dening Sandrine Destombes

Rahasia dobel kulawarga Lessage
Kasedhiya ing kene

Kanggo akeh narator Prancis sing hebat saka genre noir (digabung karo suspense), dipimpin dening Luwih cilik o thilliez, gabung saiki, kanthi katresnan populer sing gedhe banget, Sandrine ngrusak. Panulis anyar kanggo njupuk efek ing efek saka Gallic noir.

Lan kanggo nuduhake tombol iki. Novel babagan rahasia kulawarga sing kurang mampu (selaras karo bayang-bayang ing jero omah sing ndadekake saben wong duwe cara dhewe-dhewe Joel dicker o Shari lapena) ngenalake kita babagan setelan sing tikel kaping pindho ing wong sing ngerti ing lingkungan sing tenang lan ngganggu. Kontras khas ing kutha kasebut minangka omah sing tentrem lan kapasitas nyedhiyakake bayangan sing paling jahat nggawe crita babagan watesan sing durung dingerteni.

Kaping pindho kanggo nemokake pangilon sing mbingungake sing kasunyatane kleru lan nurani sing paling nggegirisi babagan apa sing bisa kedadeyan dibayangke. Yen tumindak ala ora ditangani ing wayah, yen wong nistha samesthine mung bakal ilang, akhire kosok baline biasane kedadeyan. Lan ala iku sabar banget ...

Ing salah sawijining sisih kaca, kita luwih saka rong puluh taun kepungkur. Piolenc ngadhepi rasa kuwatir amarga ngilang saka rong sadulur, Soléne lan Raphaël. Mung Soléne sing bisa ditemokake, kanthi mayit dheweke diwenehi teatrikal macabre saka monster sing paling kejem. Bocah wadon nganggo klambi putih kasebut, nuduhake kemurnian lan kesucian sing diakoni penjahat kasebut, dadi luwih senenge gaweane nistha.

Bisa uga padha. Utawa bisa uga minangka lanjutane warisan sing diabolik. Intine yaiku ing musim panas sing tentrem taun 2018, kanthi kabut sing mbebayani ing jaman kepungkur sing ora ana sing pengin mbangkitake, sawetara bocah wiwit ilang maneh. Penyelidikan digawe cepet-cepet ing antarane loro penyidik ​​kanthi pinter ngenalake penulis, sawijining polisi sing ora ngerti kasus sadurunge lan liyane sing bisa nggawa dheweke menyang trek sing ditinggalake. Kabeh nyoba nemokake tautan sing bisa ngilangi kasempatan lan nemtokake sebab sing ana gandhengane jaman biyen lan saiki.

Kangge, Piolenc katon ing jurang dadi papan sing dikutuk. Bisa uga dipilih dening setan dhewe utawa mung nyebar, ing antarane kebone, kanthi winih saka piala.

Wektu iki ora ana sing bisa mbukak. Urip bocah-bocah anyar kasebut bengok-bengok ing tengah kutha sing kaget amarga swarane mbiyen kumandhang dadi bingung.

Ketegangan maksimal ing bocah-bocah isih dicolong, sensasi paling ala ing papan kasebut, saengga kudu nandur pangarep-arep ing antarane memori sing diserang peteng. Mung wae, sapa wae sing ana hubungane karo kedadeyan ing sisih sisih kaca lan sisih liyane, bisa uga dheweke sing paling mbutuhake sing ora ana sing dingerteni.

Sampeyan saiki bisa tuku novel Rahasia Ganda Kulawarga Lessage, buku anggitane Sandrine Destombes, ing kene:

Kasedhiya ing kene

Deja un comentario

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.

kesalahan: Ora nyalin