Top 3 Film Ewan McGregor

Film Ewan McGregor

Ing mburi tokoh gedhe ing bioskop ana baris kapindho sing kebak aktor lan aktris sing kepengin banget tumindak kanggo ngrebut sawetara kamulyan sinematografi saka Pitt, Deep, DiCaprio lan perusahaan. Ewan McGregor minangka salah sawijining aktor sing solid. Juru basa sing bisa…

Terus maca

Russell Crowe kang Top 3 Film

film Russell Crowe

Iku worth sing Russell Crowe mbalang akeh frown minangka sumber kanggo akeh pemandangan kang. Lan iku worth iku misale jek sing wis fisik nilar ing taun anyar (utawa ing paling sing ngandika ing pasuryan saka apa bisa dadi masalah liyane utawa malah syarat script). Nanging ora…

Terus maca

Javier Cámara 3 film paling apik

film Javier Camara

Iku misale jek kula sing bioskop Spanyol luwih demokratis, luwih diatur kanggo kasunyatan virtues akting. Dibandhingake karo Hollywood, maksudku. Amarga ing yankeeland yen sampeyan nggantheng sampeyan bisa sinau tumindak kanthi cepet, sauntara sampeyan nggumunake penonton saka fisik nganti…

Terus maca

3 Film Daniel Day-Lewis Paling Apik

Buku dening Daniel Day-Lewis

Minangka wektu liwati, kita bakal kantun genius interpretasi kayata Daniel Day-Lewis. Iki bakal dadi masalah intensitas sing ditindakake saben peran, mula dheweke bisa uga nandhang lara lan rusak sing kadhangkala nyerang wong-wong sing ninggalake kabeh ing aspek apa wae ...

Terus maca

Top 3 film Robert de Niro

film Robert de Niro

Ayo lali babagan Robert de Niro sing pungkasan kanggo nggugah aktor gedhe liyane sing ana ing sawetara titik. Bisa uga muni kasar, nanging pancen kaya ngono, salah sawijining jinis seluloid sing paling karismatik sing wis suwe saya sedhih tinimbang kamulyan kanggo film tanpa bioskop klasik ...

Terus maca

Top 3 Film Jack Nicholson

film Jack Nicholson

Saka pensiun emas ing sikil trek Lakers, Jack Nicholson isih nuduhake vitalitas luar biasa sing tansah diwenehake marang karakter. Interpretasi sing katon ing taun 70-an sing wis adoh lan psychedelic nganti abad kaping XNUMX. Lari sing ora ana tandhingane ing jaman saiki...

Terus maca

Top 3 Film Matt Damon

film Matt Damon

Nalika nerangake katalog Matt Damon, kita bisa nemokake masalah. Ora gampang menehi label marang wong lanang sing kaya dheweke, sing bisa menehi kanca cilik sing ora bakal sampeyan bayangake dadi pahlawan film lan kurang dadi heartthrob jinis Brad Pitt. Lan durung iku…

Terus maca

Top 3 Film Jennifer Lawrence

Film Jennifer Lawrence

Aktris sing nglumpukake ndhaptar interpretif kaya-kaya kabecikan bunglon dheweke gampang ditindakake. Ora mangu Jennifer Lawrence bakal bungahaken sutradara gedhe biyen kaya Hitchcock. Amarga ing kono kita bisa nemokake latar mburi sing ora diduga sing sinema tansah golek faktor kejutan. Soko…

Terus maca

3 film paling apik saka Luis Tosar

Luis Tosar Films

Ana aktor sampurna kang genre. Luis Tosar lan suspense ing pangertèn sing paling jembar minangka salah sawijining pertemuan sing paling nyenengake ing sinematografi Spanyol. Lan iku aktor Galicia iki bisa embody ala ing samubarang perwakilan kang; utawa kosok balene,…

Terus maca

Top 3 Film Keanu Reeves

Film Keanu Reeves

Pancen angel mikir babagan Keanu Reeves lan kanthi cepet nyelehake dheweke ing stereotype aktor sing spesifik. Apa dening pancasan dhewe, mimpin dening panjaluk karya utawa uga, mesthi, dening evolusi interpretive, apik lawas Keanu wis mesthi wis reinventing piyambak ing jangkah dipeksa. Bocah lanang sing fotone ditutupi…

Terus maca

3 film paling apik saka Mario Casas

Film Mario Casas

Kanthi Mario Casas ana kedadeyan aneh marang aku. Ing tangan siji, aku mikir dheweke iku aktor apik, nanging ing tangan liyane, karakter sing padha tansah digambaraké kanggo kula, preduli saka peran aku main. Mesthine anane sing ditandhani utawa nada swara sing rada kurang, kaya upaya kanggo bisik-bisik ...

Terus maca

kesalahan: Ora nyalin