The Runaway Kind dening Anthony Brandt

Buku The Runaway Species

Kita nyelidiki rahasia gedhe evolusi manungsa, keajaiban sing dadi kasunyatan diferensial. Kita ora ngomong akeh babagan intelijen nanging babagan kreatifitas. Kanthi intelijen, wong proto bisa ngerti apa geni saka akibat saka nyedhaki. Thanks kanggo kreatifitas ...

maca liyane

Saka Nang, dening Martin Amis

Sastra minangka cara urip kadhangkala njeblug kanthi karya sing dumunung ing ambang narasi, kronis lan biografi. Lan pungkasane dadi latihan paling tulus saka penulis sing nyampur inspirasi, evocations, kenangan, pengalaman ... Mung apa Martín Amis nawakake kita ing ...

maca liyane

Ing pandelenge naga sing awake, dening Mavi Doñate

Dadi wartawan validasi kabeh poin kanggo nganggep awake dhewe wis lelungan. Amarga kanggo nyritakake apa sing kedadeyan ing endi wae ing jagad iki, sampeyan kudu duwe kawruh dhasar kasebut kanggo nyritakake apa sing kedadeyan kanthi kredibilitas. Asil bisa uga, kaya ing kasus iki, ...

maca liyane

Sacramento, dening Antonio Soler

Sing narik kutub kasebut minangka dikte fisika. Saka ing kono ibu saka kabeh kontradiksi kita. Posisi ekstrim ing manungsa pungkasane gabung karo sensasi magnetisme utawa inersia sing ora bisa dihentikan. Becik lan ala mbukak katalog prinsip lan godaan lan kabeh ...

maca liyane

Inventarisasi Sawetara Perkara sing Ilang, Judith Schalansky

Ora ana swarga luwih saka wong sing ilang, kaya sing dikandhakake John Milton. Ora ana barang sing luwih aji tinimbang sing wis ora ana maneh, utawa sampeyan ora bisa mirsani. Keajaiban donya sing sejatine luwih akeh sing bakal ilang utawa rusak tinimbang sing saiki bakal diciptakake, nambah ...

maca liyane

Seni Perang Antarane Perusahaan, dening David Brown

Sun Tzu nulis bukune "The Art of War" ing abad kaping XNUMX SM. Akeh perang mengko, lan wiwit abad kaping XNUMX nganti saiki, konflik anyar ing ngendi kanggo ngetrapake seni sing apik utawa sing ora apik, dadi regejegan antarane perusahaan multinasional utawa perusahaan negara. Banjur kita pindhah menyang seni ...

maca liyane

Lentera Gedhe, dening Maria Konnikova

Penulis sadurunge dadi pemain poker, María Konnikova teka ing game kertu saka impuls saben narator sing pengin nyedhaki skenario narasi anyar kanggo ngrampungake konteks kasebut. Kita nambah gelar doktor ing bidang psikologi lan nemokake versi canggih saka Pelayo ...

maca liyane

On Time and Water, dening Andri Snaer Magnason

Mesthine kudu ngadhepi cara liya kanggo ngenggoni planet iki, ora ana sangsi. Lelungan kita ing jagad iki ditandhani kanthi tandha minangka emblematic amarga ora migunani yen kita ngerteni kesetaraan jaman kita karo kosmos. Dadi ora prelu lan bisa ngowahi kabeh. Bumi bakal slamet lan kita bakal ...

maca liyane

kesalahan: Ora nyalin