Top 3 Buku Hwang Sok Yong

Buku dening Hwang Sok Yong

Sastra nyekseni babagan intrahistories paling juiciest ing kabeh pembangunan sajarah ditandhani dening owah-owahan geopolitik dina. Korea saiki isih bisa dipérang dadi loro amarga kerja lan sih-rahmat saka perang dingin sing Jerman bisa lolos ing taun 89 nanging njaga tirai khusus ...

maca liyane

3 buku paling apik dening Santiago Díaz

Generasi kula taun 70an wis akeh bekel karo Santiago Díaz. Amarga kita kalebu juru crita liyane kayata Juan Gómez Jurado, Mikel Santiago, César Pérez Gellida lan Paul Pen. Kabeh mau minangka panulis babagan suspense paling murni. Thriller seneng trek gedhe. Lan kanthi cara sampeyan seneng ...

maca liyane

Buku paling apik dening Laetitia Colombani

Apa sampeyan ngerti nalika mutusake "iki bakal dadi lagu favoritku"? Ana kedadeyan kaya mangkene nalika ngrampungake buku saka Laetitia Colombani. Banjur liwat wektu lan buku-buku anyar sing nggumunake sampeyan, amarga lagu-lagu anyar dadi lagu musik saiki. Nanging pitakonane yaiku carane maca utawa audisi ...

maca liyane

3 buku paling apik dening Eva Baltasar

Transfer puisi menyang prosa ninggalake Eva Baltasar tilas kaya panen musim semi. A Trail dimuat karo resounding arum saka Orchard lan bumi. Ing pujangga eksistensialisme kaya dheweke, esensi bakal luwih akeh gegayutan karo panen sing uga ngetokake oyod. Akar sing bisa ...

maca liyane

Top 3 Buku Peter Carey

Pasar penerbitan sing ora bisa ditebak kadhangkala lali marang panulis kaya Peter Carey Australia. Lan isin amarga ing karya Carey kita nemokake penulis tunggal sing beda-beda antarane fiksi sajarah, uchronies, petualangan lan misteri sing teka kanggo kita disguised karo ornamen canggih. Amarga Carey nggawe ...

maca liyane

3 buku paling apik dening Esther García Llovet

Satire bisa dadi wangun humor sing paling asam. Sesanti lysergic sing awakens banyolan sing hovers liwat tragedi moral palsu, lempitan manungsa. Nalika sesanti satiris kejam nyerang sosial, penampilan mabur ing udhara, lan rumuse kanggo nglanggengake awake dhewe ing ...

maca liyane

3 buku paling apik dening Daniel Saldaña

Wani, eksplorasi lan wuda jiwa tansah nggawe sastra avant-garde. Bab sing diwartakake Daniel Saldaña kanthi gampang saka wong sing yakin karo misi ing jagad iki. Lan mung panulis yakin sing bisa nggayuh cara anyar kanggo nggambarake basa ...

maca liyane

Buku paling apik Alice Feeney

Dibaptis minangka penulis hebat saka thriller psikologis, panulis Inggris Alice Feeney wis entuk persetujuan para pembaca suspense saka saindenging jagad. Kanggo mbandhingake dheweke karo Shari Lapena. Banjur bisa deflate menyang ombone luwih utawa rodok kurang minangka kedaden ing cilik saka Paula Hawkins. Nanging…

maca liyane

kesalahan: Ora nyalin