3 buku Robin Cook paling apik

Robin Cook minangka salah sawijining Panulis Fiksi Ilmiah nggawa langsung saka lapangan medis. Ora ana sing luwih apik tinimbang dheweke kanggo hipotesis babagan macem-macem futuribles babagan manungsa, kanthi ilmu genetika minangka papan subur kanggo asumsi kabeh warna. Ora ngetung perang sing bisa ditindakake nglawan mikroorganisme cilik sing nyengkuyung peradaban kita kaya pandemi siklus sing saiki luwih nyata ...

Wiwit rupane novel pertama «Coma»Mbalik ing taun 1977, pena pangarang octogenarian iki durung mandheg ing kahanan ing endi obat mung bisa ngumbara, amarga fiksi lan kasunyatan saiki.

Nanging, fiksi ilmiah Robin Cook yaiku aku ora ngerti kepiye populer. Iki dudu CiFi murni, kanthi skenario sing ora dingerteni lan pendekatan ultra-ilmiah. Kanggo Cook, utamane babagan mbabarake babagan lingkungan sing cedhak, pendekatan sing nyenengake lan ngatur plot investigasi utawa misteri ing inti saka plot kasebut.

Saka panulis sing apik iki, laris pirang-pirang taun ing saindenging jagad, aku kari karo ...

3 buku paling disaranake dening Robin Cook

Impostor

Novel "Imposters" nuwuhake gagasan serem saka dhokter sing diganggu utawa bisa uga ditrapake dening kepentingan ala sing bisa dilebokake sadurunge urip masarakat. Apa sing sampeyan lakoni lan kenapa wong sing tanggung jawab ndhelikake rajapati ing keputusan medis?

Maca Cook mesthi bisa ngisi ide babagan rumah sakit kanthi titik sing luwih nyenengake tinimbang sing wis ana. Amarga ora ana sing seneng mlebu rumah sakit, tandha umum saka penyakit, nanging mikir manawa ana karakter kaya pembunuh misterius sing nyamar ing novel iki ... Fiksi, mesthine kabeh diwatesi mung fiksi. Lan sanajan iki, kita nemokake lambang normal tenaga medis. Amarga Nuh Rothauser minangka dhokter sing duwe katrampilan, bertekad kanggo nambah praxis obat sing saya didhukung teknologi lan pungkasane manungsa banget.

Pramila teknologi teknologi anyar sing bakal dileksanakake ing rumah sakit ing Boston, dheweke nyebabake dheweke lan investigasi rinci babagan pasien sing bakal salah. Anestesiologi minangka praktik medis sing nyimpulake fisiologis, analitis lan kimia. Anestesi duwe kekuwatan supaya sampeyan tetep bisa mrana-mrene. Lan katon kaya iki, ing tangane wong edan, perkara kasebut bisa nyebabake pungkasan ...

Apa sing ditemokake Nuh babagan stafe bakal nggawa kita investigasi kanthi seneng. Agatha Christie, kanthi bunderan kriminal sing bisa ditindakake kanggo ngrampungake wiji saka piala kasebut, amarga, sing paling ala, perkara kasebut ora mandheg ing kono lan pasien anyar pungkasane nyebrang ambang antara sedasi lan pati. Lan Nuh kudu tumindak kanthi cepet lan intuisi supaya bisa nemokake kabeh tanpa rampung kanthi ragu ...

Imposters, Robin Cook

Kromosom 6

Mbok menawa dheweke menehi tandha babagan iki minangka salah sawijining novel paling apik amarga iku novel pertama sing dakelingake. Hadiah sing apik kanggo wong sing uga darmabakti kanggo obat ...

Mayit sing dibunuh saka mobster sing kondhang ilang saka kamar mayat sadurunge otopsi ditindakake. Sawise sawetara wektu, dheweke muncul maneh kanthi pucuk, mutilasi lan tanpa ati. Kondisi awak sing nyenengake bisa narik kawigatene patologis forensik sing tanggung jawab kanggo ngenali awak kasebut, Dr. Jack Stapleton, sing nindakake investigasi sing ora bakal ana sing cilaka.

Pancen, nesu sing njijiki awak yaiku pucuk gunung program manipulasi genetik sing gempa sing ana ing Guinea Khatulistiwa, ing endi Stapleton lelungan diiringi loro perawat sing ora kuwat lan pacare sing apik. Ing pungkasan labirin, dheweke bakal nemokake plot kepentingan ala sing tujuane mung kanggo memperkaya awake dhewe, sanajan bisa nyebabake bencana genetik kanthi proporsi sing ngrusak.

Kromosom 6

Anesthesia sing mateni

Anyar diterbitake ing Spanyol, novel iki sing diterbitake ing 2015 ing pirang-pirang negara liya nyedhiyakake crita kanthi cepet sing nggawa kita ing antarane kantor peteng ing rumah sakit ing endi masak sing angel banget.

Keterlibatan protagonis, mahasiswa kedokteran sing wis ilang pacare ing rumah sakit kasebut lan ing kahanan sing aneh ngrampungake plot babagan emosi.

Lynn Peirce, mahasiswa kedokteran taun papat, mikir uripe wis teratur, nanging nalika pacare Carl mlebu rumah sakit kanggo operasi lutut sing sederhana, kabeh pangarepan dheweke bakal ilang. Sawise intervensi, Carl, nganti sehat, ora eling maneh lan mati otak dikonfirmasi.

Ora kesasar karo kedadeyan, Lynn miwiti nggoleki wangsulan. Dheweke yakin ana prekara liya sing ora pengin diceritakake, mula dheweke nggunakake sumber daya apa wae sing bisa digunakake, kalebu mitra laboratorium sing ora gelem, Michael Pender, kanggo nemokake bukti-bukti malpraktik medis sing bisa ditindakake.

Nalika Lynn lan Michael nampa ancaman pati, dheweke ngerti yen dheweke duwe tangan sing luwih ala tinimbang sing mbayangake lan bakal nglawan wektu kanggo mbatalake para wong sing terlibat sadurunge rampung.

Anesthesia sing mateni

Buku liyane sing disaranake dening Robin Cook…

virus sing mateni

Viral dudu perkara fiksi apokaliptik maneh. Sapa maneh sing kurang nandhang sangsara ing daginge, kaya sing dikira pandemi sing sepisanan. Dadi apa sing nggawa kita ing kene Robin Cook duwe risiko paling cedhak, sing ngganggu kepastian ...

Nyamuk macan nyakot Emma Murphy nalika barbecue pantai nalika liburan karo kulawargane. Nalika mulih, Emma kejang lan bojone, petugas polisi Brian Murphy, cepet-cepet menyang UGD. Kaputusan sing ora perlu miturut asuransi medis, sing ora gelem ngurus tagihan rumah sakit astronomi.

Nalika administrasi pusat meksa dheweke setuju babagan rencana pembayaran, Emma dibebasake dening para dokter sanajan kesehatane durung saya apik. Ora suwe, putrine Juliette sing umur patang taun uga wiwit nuduhake gejala. Kepunjulen dening impact emosi sanget, Brian mutusaké kanggo nglawan rakus perusahaan insurance lan sikap rumah sakit. Nalika ketemu korban liyane saka jinis laku iki, mangertèni manunggal iku kekuatan.

virus sing mateni

Manipulasi pikiran

Novel iki, asale saka taun 1985, pancen saya nengsemake amarga tema babagan manipulasi perusahaan gedhe. Dadi ing kasus perusahaan farmasi dadi dilema etika sing nyata amarga kemampuane mrentah sanajan kimia paling dhasar, sing bakal ditindakake…, Adam Schonberg minangka mahasiswa kedokteran enom sing nembe nikah lan nemoni masalah finansial.

Nalika nampa kabar manawa garwane wis ngandut, dheweke kepeksa nyingkirake rasa moral lan nampa kerja minangka salesman ing perusahaan farmasi Arolen sing misuwur, sing dikawruhi kanggo ngontrol profesional medis. Sawise ing perusahaan kasebut, Adam wiwit nemokake bukti yen ana kedadeyan sing aneh banget. Penasaran dheweke nggawe dheweke ngerti babagan seluk-beluk raksasa farmasi kanggo nemokake sepele tipis kasebut sing misahake tujuan obat sing apik lan tenaga sing bisa rusak.

Manipulasi pikiran

Pandemi

Fiksi ilmiah medis njupuk dimensi liyane ing tangane dokter sing dadi panulis. Edisi ulang sing sukses kanggo wektu kasebut. Ruang pandhemen ing ngendi Robin Cook obah kaya iwak ing banyu kanggo nggawe dheweke dadi salah sawijining penulis sing paling ngganggu ing thriller kasunyatan anyar sing wis kita kenal yaiku stalking kita kanthi rapet.

Nalika wong wadon enom sing katon sehat tiba-tiba ambruk ing sepur New York lan tiwas nalika tekan rumah sakit, kasus kasebut disebabake dening flu sing agresif. Nganti rampung ing meja otopsi dokter forensik veteran Jack Stapleton, sing nemokake sawetara anomali sing nggumunake: wanita enom kasebut wis ngalami transplantasi jantung lan, luwih-luwih, DNA dheweke cocog karo organ sing ditampa.

Sawise rong korban liyane tiwas sing padha mati, Jack wiwit wedi yen kutha iki ngadhepi pandemik sing durung tau ana sadurunge. Lan nalika kasus anyar ditemokake ing Los Angeles, London lan Roma, Jack kudu balapan karo wektu kanggo ngerteni virus apa sing bisa nyebabake kacilakan. Panliten kasebut nuntun dheweke menyang jinis rekayasa genetika anyar sing nggumunake sing nggawe komunitas ilmiah ngimpi ... lan narik kawigaten para anggota sing kurang teliti.

4.6 / 5 - (19 swara)

6 komentar babagan «3 buku Robin Cook paling apik»

  1. Halo. Menarik komentar sampeyan. Aku arep takon sampeyan…. Apa sampeyan ngerti kenapa buku Robin Cook durung diterbitake wiwit taun 2020? Aku ngetutake penulis iki, lan aku ndeleng situs web saka wektu kanggo wektu, lan aku wis mirsani dheweke wis kaya THREE NEWS sing durung diterbitake ing Spanyol. Aku wis ditransfer pitakonan iki kanggo editor biasanipun, lan kasepen paling Absolute kanggo jawaban. Sampeyan duwe utawa bisa entuk jawaban ing ndhuwur. Matur nuwun kanggo perhatian sampeyan.

    jawaban
    • Sugeng siang, Francisco.
      Aku ora ngerti alasan kenapa kabar saka Robin Cook ora teka.
      Apa bisa dadi thriller medis saiki ora populer ing kene ...

      jawaban

Deja un comentario

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.